Cadde CEREN ÖLDÜ MÜ? Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu diziden ayrıldı mı?

CEREN ÖLDÜ MÜ? Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu diziden ayrıldı mı?

24.04.2022 - 22:16 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisinde Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu, son bölümde hayati tehlikeyle karşı karşıya kalmıştı. Boynundan vurulan Ceren ölüyor mu, diziden çıkacak mı? Halit Başkan'ın kızı olduğunu öğrendikten hemen sonra acı bir sonla burun buruna olan Ceren'in akıbeti merak konusu. Peki, Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu, TRT1 ekranlarının sevilen yapımlarından Teşkilat'ta Ceren olarak izleyici karşısına çıkıtı. Dizinin kadrosunda yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha ekleniyor. Teşkilat dizisinde Halit Başkan ile baba kız olduklarını öğrenmesinden hemen sonra vurulan Ceren ölüyor mu?

Haberin Devamı

CEREN ÖLDÜ MÜ?

Ezgi Eyüboğlu yani Teşkilat'ın Ceren'i, son bölümde ağır bir yara alıyor. Kendini yerde bulan Ceren, babasına tam kavuşmuşken ölümle burun burunadır. Ceren'in ölümüne dair henüz resmi bir açıklama yok. 

Ancak Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ''Dizinin Ceren’i Eyüboğlu aslında birinci sezonun ilk yarısında hikâyeden ayrılacaktı. Ancak karakter diziye çok yakışınca ömrü 2 sezon sürdü. Senaryodaki hikâyesi biten oyuncunun kaçıncı bölümde ayrılacağı ise yakında belli olacak.'' ifadeleri yer almıştı.

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde okuduğu sırada tiyatro kulübüne katıldı. Oyunculuk için ajansa kaydoldu. İktisat bölümünden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans yaparken oyunculuğa 2010 yılında başladı. Reklam filmleri ardından 2011 yılında Kalbim Seni Seçti dizinde rol aldı. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Aybige Hatun rolüyle ünlendi. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok ve Yol Arkadaşım 2 filmlerinde yer aldı.

Haberin Devamı

Genç oyuncu 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlense de ikili 2019 yılında ayrıldı.

 

Yazarlar