Cadde 'Çeşme'nin yarısı benim değil! O bir şakaydı'

'Çeşme'nin yarısı benim değil! O bir şakaydı'

08.12.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete', 'Yalan Dünya' ve 'Aile Arasında' gibi yapımlarla hafızalarda yer eden Gülse Birsel, geçtiğimiz ağustos ayında Twitter'da TT (Trend Topic) olmuştu. Ünlü senarist ve oyuncudan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Çeşmenin yarısı benim değil O bir şakaydı

Gülse Birsel, önceki gün Karaköy'de bir mekanda gerçekleşen davete katıldı. Etkinlik sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Birsel, yeni projelerinden bahsetti.

Haberin Devamı

"ÇOK BEĞENİLEN FİLMİN DEVAMI GELİYOR"

Şimdilerde bir film, bir de dizi yazıyorum. Film sürpriz olsun. Çok beğenilen bir filmin devamı. Televizyona mı, dijitale mi onu bilmiyorum ama dijitale olması daha yüksek bir ihtimal olarak duruyor.

Çeşmenin yarısı benim değil O bir şakaydı

"SADECE ŞAKAYA KATILDIM"

Ünlü isim, sadrazam torunu olduğunu öğrenip Çeşme'nin yarısının kendisine ait olduğunu iddia eden Nilüfer Akcoşkun Bozbağ'a benzetilmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Birsel ise "Hanımefendinin 'Aile Arasında'daki 'Mihriban' karakterime benzerliği yüzünden sabahtan beri TT'de bir numarayım! Dedelerim sadrazam değil İstiklal Savaşı gazisi. Çeşme’nin yarısı benim değil, evim bile yok. Çalışıp kazanıp alabilirim. Hanımefendiye de aynısını tavsiye ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Çeşmenin yarısı benim değil O bir şakaydı

Muhabirlerin çok konuşulan olayı ve tweetini hatırlatması züerine Gülse Birsel, "Çeşme'nin yarısı benim değil, o bir espriydi. Bir hanımefendi böyle bir şaka yapmış, ben de bu şakaya katıldım, hepsi bu" açıklamasını yaptı.

Çeşmenin yarısı benim değil O bir şakaydı