Cadde Ceyda Düvenci: Masrafları kızım karşılıyor

Ceyda Düvenci: Masrafları kızım karşılıyor

07.09.2021 - 07:41 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ceyda Düvenci, kızı Melisa'nın tedavisi için ABD'ye gitti. Kızıyla başk başa vakit geçiren 44 yaşındaki Düvenci, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.

Ceyda Düvenci: Masrafları kızım karşılıyor

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Ceyda Düvenci, kızı Melisa'nın tedavisi için Orlando'ya gitti. Kızıyla baş başa vakit geçiren ünlü oyuncu, beyin plastisitesi için terapi yapan merkezde beş günlük süreç öncesi anlarını sosyal medyadan paylaştı.

Haberin Devamı

"HAYALLERİMİZ GERÇEK OLACAKSA HER ŞEYE DEĞER"
Oyuncu, paylaşımına; Orlando'ya geldik. Deliler gibi geziyoruz. Anne-kız baş başa ikimize de iyi geldi. Evimizin erkekleri evde kaldı. Melisa'mın kelimeleriyle söylemem gerekirse "Hayallerimiz gerçek olacaksa her şeye değer." Bu terapi sürecimizin masraflarını kızım karşılıyor. Kızım reklam filminde bizimle oynamayı kabul etti ve kazandığıyla düştük yollara" notunu düştü.

Ceyda Düvenci'nin 2013 yılında boşandığı Engin Akgün ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa, doğar doğmaz beyin kanaması yüzünden serebral palsi hastası olmuştu.

Ceyda Düvenci: Masrafları kızım karşılıyor

İKİ ÇOCUKLU MUTLU EVLİLİK

Ceyda Düvenci, 2015 yılında meslektaşı Bülent Şakrak ile dünyaevine girdi. Mutlu evlilikleri devam eden oyuncu çiftin, Melisa ve Okan Ali adında iki çocuğu var.