Cadde Chanelle Hayes adeta eridi! Tam 57 kilo verdi

Chanelle Hayes adeta eridi! Tam 57 kilo verdi

08.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Big Brother' adlı reality şov ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Chanelle Hayes, aldığı kilolardan sonra tüp mide ameliyatı olarak büyük bir değişim geçirdi. Ameliyattan sonra 57 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan ve yeşil bikinisiyle objektiflere takılan ünlü isim, tatilin tadını çıkardı. Şimdilerde nişanlısı Dan Bingham ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Hayes, eğer hala kilolu olsaydı evlenmek istemeyebileceğine dair dikkat çeken bir röportaj da verdi.

Chanelle Hayes adeta eridi Tam 57 kilo verdi

34 yaşındaki eski 'Big Brother' yıldızı Chanelle Hayes'in hayatı, geçtiğimiz aylarda spor sonrası çekilen fotoğrafıyla değişmişti. "Bütün görebildiğim saçlarımın ne kadar ince" olduğu diyen Hayes, saç dökülmesinden kurtulmak için harekete geçmiş ve sekiz saat süren bir saç ektirme operasyonu geçirmişti.

Haberin Devamı

"KORKUNÇTU"

The Sun gazetesine konuşan ünlü isim, "Bu korkunçtu. 45 dakika boyunca spor yapmıştım ve o fotoğrafta çok saçma görünüyordum. Yüzüm kızardı. Bütün görebildiğim saçlarımın ne kadar ince, cansız olduğu ve alın bölgemdeki saç kaybıydı" demişti. Hayes, operasyondan sonraki süreç hakkında ise; "Başlarda bebek saçları gibiydi, uzamaya başlaması iki ay sürdü" ifadelerini kullanmıştı.

Chanelle Hayes adeta eridi Tam 57 kilo verdi

TATİLİN TADINI ÇIKARDI

Chanelle Hayes, Yunanistan'da güneşlenirken zümrüt yeşili bikinisiyle vücudunu sergileyerek, 2020'de olduğu tüm mide ameliyatı ile 57 kilo verişinin sonucunu gösterdi. Hayes; havuzun keyfini çıkarırken ve incelmiş fiziğini gözler önüne sererken, mutlu ve kendinden emin görünüyordu.

DailyMail'de yer alan habere göre; güzel Yunanistan havasından en iyi şekilde yararlan Chanelle, havuzda serinledikten sonra şezlonguna oturup eline aldığı kitabının tadını çıkardı.

Haberin Devamı

"DAHA KİLOLU OLSAYDIM EVLENMEK İSTEMEZDİM"

Ünlü isim bu tatile, ortak bir arkadaş aracılığıyla 2020 karantinasında tanıştıktan sonra, bu yıl Dan Bingham (40) ile nişanlandığını açıklamasının ardından çıktı. Chanelle kısa süre önce, nişanlısı Dan ile düğünlerini planlarken, kilo verdikten sonra bir gelinlik giyecek kadar 'kendinden emin' hissettiğini açıkladı.

Yıldız, kısa süre önce verdiği samimi bir röportajında, "Daha kilolu olsaydım evlenmek istemeyebilirdim" dedi. New Magazine'e konuşan Hayes; gelinlik için alışveriş yapmadığını, önce Ocak ayında göğüslerini yaptıracağını ve kilo kaybından dolayı sarkan karnını gerdireceğini söyledi:

Bu iki şeyi yaptırana kadar deneyeceğim hiçbir şeyin bana tam olarak uymayacağını hissediyorum, ve bu beni hayal kırıklığına uğratır. Hala fazla kilolu olsaydım evlenmek ister miydim bilmiyorum. Ama şimdi heyecanlıyım, çünkü şu an olduğum halimle kendime güveniyorum. Çok süslü bir gelinlik istemeyeceğimi ve muhtemelen oldukça basit bir şey seçeceğimi biliyorum, ama henüz kesin bir şeye karar vermedim.

Chanelle Hayes adeta eridi Tam 57 kilo verdi

"HİÇBİR ZAMAN KENDİM OLAMADIM"

Röportaj sırasında, nişanlısı hakkında da konuşan Hayes, "Herkesin bir 'doğru kişisi' var, ve Dan de benimki. Hiçbir zaman tam olarak kendim olamadım ve onun beni çok sevdiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Chanelle'in nişanlısı Dan ise, nişanlısına yüzük alırken kilo vereceğini tahmin etmediğini, bu yüzden yüzüğün şimdi ona çok büyük geldiğini ve 'parmağına tam oturması' için boyutunun ayarlanması gerektiğini söyledi.

İngiliz televizyon kişiliği, model, şarkıcı ve iş kadını; şimdilerde Instagram biyografisinde kendisini bir 'Vücut Pozitifliği Savunucusu' olarak tanımlıyor ve genellikle 120 bin takipçisine ilham verici paylaşımlarda bulunuyor.

Haberin Devamı

Chanelle Hayes adeta eridi Tam 57 kilo verdi