Cadde Charlize Theron: 'Arzulanabilir' görüneceğim kıyafetler giymemi istediler!

Charlize Theron: 'Arzulanabilir' görüneceğim kıyafetler giymemi istediler!

28.09.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Charlize Threon, Harper's Bazaar Magazine'e verdiği bir röportajda kariyerine başladığı ilk yıllarda yaşadıklarını anlattı. 'Arzulanabilir' görüneceği tarzda kıyafetler giymesinin istendiğini ve çalıştığı erkek bir yönetmenin kendisine sürekli kıyafet provası yaptırdığını itiraf eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Charlize Theron: Arzulanabilir görüneceğim kıyafetler giymemi istediler

'Mad Max: Fury Road', 'Atomic Blonde' ve 'The Italian Job' gibi yapımlarla adından söz ettiren 47 yaşındaki iki çocuk annesi Charlize Theron, başarılı Hollywood kariyerinin başlangıcında yaşadıklarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; Charlize Theron, aktris olarak kariyerine başladığında rolleri için ne giyeceği konusunda hiçbir kontrolü olmadığını ve genellikle filmlerinde daha 'arzulanabilir' görünmesini sağlayacak kıyafetler giymesinin söylendiğini itiraf etti.

Charlize Theron: Arzulanabilir görüneceğim kıyafetler giymemi istediler

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ"

Oscar ödüllü oyuncu, Harper's Bazaar Magazine ile yaptığı bir röportajda; sık sık 'cinselliğinden faydalanılacak' tarzda elbiseler tercih edilmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Adamın biri, sana önünde kıyafet provası yaptırıyor. Gerçekten küçük düşürücü. İşe başladığımda bu durumla ilgili hiçbir söz hakkım yoktu, 'Giyeceğin şey bu' derlerdi.

"BUNUN CİNSELLİĞİMLE İLGİLİ OLDUĞU ÇOK AÇIKTI"

Charlize ayrıca, adını açıklamadığı erkek bir yönetmenin ondan defalarca kıyafet değiştirmesini istediği bir projede çalıştığını da anlatarak, "Bunun cinselliğimle ve beni filmde ne kadar arzulanabilir gösterebilecekleriyle ilgili olduğu çok açıktı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KEANU REEVES VE AL PACINO İLE ROL ALDI

Güzel oyuncunun ilk filmleri arasında; 'Children of the Corn III: Urban Harvest', '2 Days in the Valley', 'That Thing You Do!' ve 'Trial and Error' gibi yapımlar yer alıyor. 1996'da çekilen '2 Days In The Valley' filminde beyaz bir iç çamaşırı giyen aktrisin bahsettiği yönetmenle, bu filmlerden birinde çalışmış olabileceği düşünülüyor.

Charlize Theron: Arzulanabilir görüneceğim kıyafetler giymemi istediler

Ünlü ismin adını geniş kitlelere duyurduğu yapım ise Keanu Reeves ve Al Pacino ile birlikte rol aldığı, Taylor Hackford'un 1997 yılında çektiği 'The Devil's Advocate' adlı filmdi. Hollywood yıldızı, bu rolü için de iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmek zorunda kalmıştı.

SERİ KATİLİ CANLANDIRARAK OSCAR KAZANDI

Theron, 2004'te ise Patty Jenkins'in yönetmenliğini yaptığı, gerçek bir seri katil olan Aileen Wuornos'u canlandırdığı rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanmıştı.