Cadde Charlotte Gainsbourg: Annemi örnek alacağım için mutluyum

Charlotte Gainsbourg: Annemi örnek alacağım için mutluyum

04.10.2021 - 15:12 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve şarkıcı Charlotte Gainsbourg, yaşlanmaya yaklaşımının annesi Jane Birkin gibi olmasını istediğini dile getirdi. Gainsbourg, "Onun bu çabası güzel ve çok anlamlı" diye konuştu.

Charlotte Gainsbourg: Annemi örnek alacağım için mutluyum

Müzik dünyasının efsane seslerinden Jane Birkin'in oyuncu kızı Charlotte Gainsbourg, yaşlanmaya yaklaşımının annesi gibi olmasını istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Bir dönemin efsane aşıkları olan Jane Birkin ile Serge Gainsbourg'un birlikteliğinden dünyaya gelen Charlotte, 50 yaşına gelmekten hoşlanmadığını ama annesinin "50 yaşına gelmek güzel bir şey" diyerek, kendisine güven verdiğini anlattı.

"ANNEMİ ÖRNEK ALACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"
Sunday Times'a röportaj veren Charlotte Gainsbourg, aslında yüz dolgunlaştırmaya yarayan enjeksiyonlara tamamen karşı olmadığını söyleyedi. Gainsbourg, yine de bu konuda 74 yaşındaki annesi Jane Birkin gibi çekimser kalmayı umduğunu ifade etti.

Charlotte Gainsbourg, "Annemi örnek alacağım için mutluyum. Yaşına sadık biri. Onun yaşını kabullenme ile ilgili yaklaşımı güzel ve çok anlamlı" dedi.

Charlotte Gainsbourg: Annemi örnek alacağım için mutluyum

O KLİP DÖNÜM NOKTASI OLDU
Charlotte Gainsbourg, ünlüler dünyasının ikonik aşıklarından biri olarak nitelendirilen Jane Birkin ile Serge Gainsbourg'un kızı. Birkin kendi güzelliğini keşfetmesinin Serge Gainsbourg ile ilişkisi sırasında olduğunu anlatmıştı.

Haberin Devamı

Jane Birkin'in anlattığına göre 28 yaşındayken Gainsbourg'un 'Je t'aime moi non plus' şarkısının klibinde oynaması onun için bu anlamda bir dönüm noktası olmuştu.

Gainsbourg'un isteğiyle kamera karşısına makyajsız olarak geçen Jane Birkin, ancak ondan sonra kendisi gibi hissetmeye başladığını itiraf etmişti.

FOTOĞRAFLAR: SPLAH NEWS