Cadde Chrissy Teigen, 3'üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

Chrissy Teigen, 3'üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

11.05.2023 - 07:59 | Son Güncellenme:

2013 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi.T eigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.

Chrissy Teigen, 3üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

Model Chrissy Teigen ve müzisyen John Legend için son birkaç yılı oldukça zor geçmişti. Ekim 2020’de ölü doğum yapan ve ailesini büyütmeyi beklerken bebeğini kaybeden Chrissy Teigen, yaşadığı acı dolu günleri zorlukla atlatmıştı.

Haberin Devamı

O günlerde yaşadığı zorlu süreci sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle de paylaşan Teigen, ameliyat masasında kaybettiği bebeğiyle çekilen fotoğraflarını da yayımlamıştı.

Chrissy Teigen, 3üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

MÜJDELİ HABER İKİ YIL SONRA GELDİ

Acısını hafiflettikten sonra yeniden anne olmak istediğini söyleyen Chrissy Teigen, bu kez hamile kalmakla ilgili sıkıntılar yaşamış ve eşi John Legend ile birlikte tüp bebek yöntemini kullanarak çocuk sahibi olmaya karar verdiler. Çiftin beklediği müjdeli haber ise ölü doğum yaptıktan iki yıl sonra geldi.

Ocak 2023'te Esti adını verdikleri bir kız çocukları olan Chrissy Teigen ve John Legend, üçüncü kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Teigen, hamilelik sürecinde sık sık objektif karşısında çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Chrissy Teigen, 3üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

Haberin Devamı

ŞAŞIRTAN İDDİA

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Chrissy Teigen'ın bebeğini kaybettikten sonra yaşadığı sağlık sorunları yüzünden hamile kalamadığını ve hamileliğinin yalan olduğunu, bebeğine taşıyıcı anne yoluyla kavuştuğunu iddia etti.

Chrissy Teigen, 3üncü bebeğinin doğum anını paylaştı

FOTOĞRAFLA KANITLADI

Chrissy Teigen, hakkında ortaya atılan iddialara son vermek için doğum anında çekilen fotoğrafını yayımladı. Ameliyat masasında sezaryen olduğu, dikişlerinin atıldığı ve kızı Esti’nin doktorların elinde havada tutulduğu anın fotoğrafını paylaşan Chrissy Teigen, fotoğrafın üzerine de "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" yazarak kendisine bu konuda saldıranlara gönderme yaptı.

Chrissy Teigen, 3üncü bebeğinin doğum anını paylaştı