Cadde Christopher Robin filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Christopher Robin filmi kaç yılında çekildi?

Christopher Robin filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Christopher Robin filmi kaç yılında çekildi?

07.08.2021 - 18:32 | Son Güncellenme:

Christopher Robin filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Marc Foster'ın yer aldığı Christopher Robin filminin oyuncu kadrosunda Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichae yer alıyor. Peki Christopher Robin filmi kaç yılında çekildi? İşte Christopher Robin filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Christopher Robin filmi konusu ve oyuncu kadrosu Christopher Robin filmi kaç yılında çekildi

Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan animasyon türündeki Christopher Robin filmi 2018 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Marc Foster'ın yer aldığı Christopher Robin filmi 3 Ağustos 2018 yılında Türkiye'de vizyona girdi. Film 4 hafta süresince 59.363 kişi tarafından izlendi. 4 haftalık gişe süresince film 754.874 TL hasılat elde etti.

Haberin Devamı

CHRİSTOPHER ROBİN FİLMİ KONUSU

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

Haberin Devamı

CHRİSTOPHER ROBİN FİLMİ OYUNCULARI

Christopher Robin filminin oyuncu kadrosudna Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichae