Cadde Çocuktan Al Haberi Aras Özadalı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Çocuktan Al Haberi Aras Özadalı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

04.10.2020 - 16:56 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi yeni sezonuyla bugün başlıyor. Çocuk yarışmacılar arasında birbirinden tatlı ve sevecen isimler bulunuyor. Aras Özadalı da bu isimlerden biri. Peki Çocuktan Al Haberi Aras Özadalı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte sosyal medya fenomeni Aras Özadalı hakkında merak edilenler...

Çocuktan Al Haberi Aras Özadalı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir

Sosyal medyada büyük hayran kitlesine sahip olan Aras Özadalı tatlı konuşkanlığıyla ve dikkat çeken cevaplarıyla büyük ilgi görmeye devam ediyor. Doğa Rutkay'ın sunumuyla ekrana gelecek olan Çocuktan Al Haberi'nin çocuk yıldızlarından biri de Aras Özadalı. Peki Aras Özadalı kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

Haberin Devamı

ARAS ÖZADALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İzmir'de ailesiyle yaşayan ve videolar sayesinde fenomene dönüşen Aras Özadalı, 3 yaşında. Babasının seçtiği telaffuzu zor kelimeleri söylemeye çalışan minik Aras'ın sevimli halleri, binlerce beğeni ve yorum alıyor. Hikaye kitabında motosiklete binen bir çocuğun kask takmadığını görünce 'Neden kask takmadın?' diye tepki veren Aras Özadalı'nın babasıyla diyaloğu binlerce kişi tarafından izlenmişti.