Cadde Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walker'ı onurlandırdı!

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walker'ı onurlandırdı!

29.05.2023 - 13:42 | Son Güncellenme:

Fenomen aksiyon serisi 'Hızlı ve Öfkeli'de (Fast and Furious) 'Brian O'Conner' rolüyle tanınan Paul Walker, 2013 yılında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Vefat haberiyle sevenlerini hüzne boğan Paül'ün kardeşi Cody Walker, 40 yaşındayken hayata gözlerini yuman dünyaca ünlü oyuncuya dokunaklı bir saygı duruşunda bulundu.

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walkerı onurlandırdı

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Brian O'Conner rolüyle hafızalara kazınan Paul Walker, Kasım 2013'te Kaliforniya Santa Clarita'da korkunç bir kazada hayatını kaybetmişti. Dünyaca ünlü oyuncu, yakın arkadaşı Roger Rodas'ın kullandığı Porsche marka yarış arabasında çıkan yangında can vermişti.

Haberin Devamı

ABİSİNİN ADINI OĞLUNA VERDİ

Hayranlarını yasa boğan ABD'li aktörün kardeşi Cody Walker'ın, ağabeyinin anısını yaşatmak amacıyla yeni doğan çocuğuna Paul ismini vermesi gündem oldu.

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walkerı onurlandırdı

"ŞİMDİ DOĞU ZAMAN"

Eşi Felicia ile bebek sahibi olan Cody, "Gelecek kasım ayında ağabeyim Paul'u kaybedeli 10 yıl olacak. Şimdi doğru zaman olduğunu hissediyorum. Bu ismi devam ettirmek benim için büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walkerı onurlandırdı

PAUL'ÜN KIZI YENİ FİLMDE KONUK OYUNCU

Vin Diesel, Jason Statham ve Charlize Theron'un başrol oynadığı, Paul Walker’ın kızı Meadow Walker'ın konuk oyuncu olarak yer aldığı Hızlı ve Öfkeli serinin yeni filmi 'Fast X', vizyona girdiği ilk hafta sonu ABD’de 67.5 milyon dolar hasılat elde etti.

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walkerı onurlandırdı

Haberin Devamı

"BANA İŞARETLER GÖNDERİYOR"

Hızlı ve Öfkeli 10'un galasında Paul Walker’ın rol arkadaşı ve kendisinin vaftiz babası olan Vin Diesel ile poz veren Walker, babasıyla kurduğu özel bağın kopmadığını belirtmişti. E! News’a konuşan 24 yaşındaki model, Paul Walker’dan kendisine özel işaretler geldiğine inandığını, babasının kendisiyle sayılar aracılığıyla iletişim kurduğunu söylemişti.

Babamın en sevdiği sayılar 4 ve 7’ydi. Benim için işaretler bunlar. Ne zaman bir şey hakkında şüpheye düşsem, ne zaman biriyle kavga etsem ne zaman yok yere sinirlensem hemen etrafımda 4 ve 7 sayılarını görmeye başlıyorum. O zaman babamın hâlâ benimle olduğunu, beni yukarıdan bir yerden kollayıp gözettiğini ve bana işaretler gönderdiğini anlıyorum. O zaman kendime her şeyin yoluna gireceğini ve babamın benimle olduğunu söyleyip rahatlıyorum.

Cody Walker 10 yıl önce kaybettiği kardeşi Paul Walkerı onurlandırdı

"BABAMIN SESİNİ HEP AKLIMDA TUTABİLİYORUM"

2001 yapımı serinin ilk filmi gösterime girdiğinde bebek olan Meadow Walker, babasının hem en yakın arkadaşı hem de sırdaşı olduğunu, bu yüzden onun varlığını her zaman yanında hissetmeye devam ettiğini vurgulamıştı.

Birini unutmaya başladığınızda en hızlı sesi hafızanızdan silinir. Bense babamın sesini filmlerini her zaman izleyerek hep aklımda tutabiliyorum.