Cadde 'Çok Özledim' şarkısı Roma'da kliplendi

'Çok Özledim' şarkısı Roma'da kliplendi

28.02.2018 - 09:53 | Son Güncellenme:

Zeynep İlkgün, Ekim 2017’de Seyhan Müzik etiketiyle yayımladığı ilk solo albümü 'İlk Gün Gibi'den ikinci video klip olarak bir Soner Arıca şarkısı olan 'Çok Özledim'i müzik severler ile buluşturuyor.

Çok Özledim şarkısı Romada kliplendi

Sezen Aksu’nun 1979 yılında 45’lik olarak çıkardığı 'İlk Gün Gibi' şarkısını yorumlayarak, albümünün isim şarkısı yapan Zeynep İlkgün, söz yazarı ve besteci olarak Gökhan Özen, Serdar Ortaç, Ayşen&Kemal Şimşekyay, Erol Özdamar, Soner Arıca gibi isimlerin şarkılarını da yorumladı. Ayrıca kendi bestesine ve Mutsel Öztürk imzalı bir TSM eserine de yer verdi.

Haberin Devamı

Müzik ile ilişkisi çocukluk yıllarına dayanan Zeynep İlkgün, lise yıllarından itibaren rahmetli Erdem Siyavuşgil’den şan dersleri alırken, Mustafa Sağyaşar'la TSM üzerine çalıştı. Aynı zamanda Can Gürzap ve Haldun Dormen gibi ustalardan diksiyon ve tiyatro eğitimleri alan Zeynep İlkgün, birçok müzikalde başrol oynarken, ana eğitimi olan reklam ve pazarlama üzerine de yöneticilik yaptı. 2015 yılında albüm hazırlıklarına hız veren İlkgün, 'İlk Gün Gibi' albümünde prodüktör olarak da çalıştı. Yorumcu olarak batı ve doğu eserlerini aldığı eğitimler üzerine ayırt etmeden seslendiren Zeynep İlkgün, ana dili gibi konuştuğu Fransızca, İngilizce ve İtalyanca şarkılara da repertuarında yer veriyor.

OYUNDA TANIŞTILAR

Haberin Devamı

Yaklaşık 8 yıl önce birlikte rol aldıkları 'Padişah-ı Osman' adlı oyunla tanışan ve dostlukları bugüne gelen Zeynep İlkgün ile Soner Arıca, bu kez İlkgün’ün albümü için stüdyoda buluştu.

Söz ve bestesi Soner Arıca’ya, düzenlemesi Enver Günen’e ait olan 'Çok Özledim' şarkısı, Zeynep İlkgün’ün yorumuyla hayat buldu. Şarkının video klibi için Roma’da kamera karşısına geçen ikili, 3 gün süren çekimlerde Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çalıştı. Roma’nın romantik atmosferinde çekilen klipte iki sanatçı keyifli görüntülere imza attı.

Zeynep İlkgün’ün ilk albümü 'İlk Gün Gibi'den Şubat 2018’de yayımlanan ikinci şarkısı 'Çok Özledim' Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.