Cadde Daha aydınlık, daha canlı, daha güzel!

Daha aydınlık, daha canlı, daha güzel!

12.03.2010 - 00:22 | Son Güncellenme:

Ciltteki lekeler ne kadar da sevimsiz değil mi? Aynaya her baktığımızda şimdi bunlar da nereden çıktı dedirtiyor.

Daha aydınlık, daha canlı, daha güzel

Cosmed leke karşıtı krem daha aydınlık, daha canlı, daha güzel bir cilt vaat ediyor. Cillteki lekelerde belirgin bir azalma sağlamayı hedefliyor.
Derinlemesine nemlendirme özelliğine sahip hipoalerjenik ve alkolsüz olan kremin 50 ml fiyatı 52 TL.

Haberin Devamı

SELÜLİTE GEÇİT YOK
Kadınların korkulu rüyası selülit yazlıkların ortaya çıkmasıyla birlikte yine gündem maddelerinin başına oturacak. Siz siz olun önlem almakta geç kalmayın. Bakım kremleri arasında Vichy’nin çıkardığı Cellu Destock içerdiği saf kafeinle yağ hücrelerinin yıkımında tetikleyici etki yapıyor, bu formülü selülit görünümünü azaltıcı Liposidin’le birleştiriyor. Gelelim hediyesine. Cellu Destock satın aldığınızda Lipo Masseur inceltici sıkılaştırıcı masaj aletine kavuşuyorsunuz. Selülitle savaşta iyi şanslar.

LEKELER İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
Hepimizin başına bir kez gelmiştir. Ofiste öğle yemeğinde beyaz gömleğimiz ya da açık renk eteğimiz tek bir hareketle yağ lekesi içinde kalır. Her şey saniyeler içinde olmuştur. Yarım saat içinde de önemli bir toplantınız varsa alarm zilleri çalar. Bu tip durumlarda pratik bir çözüm ararken Dr. Beckmann leke çıkarıcı imdadınıza yetişir. ‘Benekli’ gömlekten kurtulursunuz.