Cadde 'Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar!'

'Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar!'

27.01.2024 - 09:28 | Son Güncellenme:

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı 'Atatürk 1881-1919' filminin ikincisi 30’u aşkın ülkede vizyona girdi. Filmin yapımcı Saner Ayar'dan açıklama geldi.

Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar

Fransa’da faaliyet gösteren Ermeni Davasını Savunma Komitesi (Comité de Défense de la Cause Arménienne), Atatürk 1881-1919 filmini boykot etme çağrısında bulundu, “Tüm hak savunucularını Ermeni nefretine yönelik bu hareket karşısında ayağa kalkmaya çağırıyoruz” duyurusunu yaptı.

Haberin Devamı

"BU İLK DEĞİL"

Yapımcı Saner Ayar, filme ve Atatürk’e yönelik her türlü provokasyona göğüs germeye devam edeceklerini söyledi: Bu ilk değil. Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar.

Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar

"HADSİZLERE CEVABIMIZDIR"

Geçtiğimiz eylül ayında Los Angeles’ta Ermeni lobisinin desteklediği yaklaşık bin kişilik grubun saldırısına uğradıklarını hatırlatan Ayar, şöyle konuştu:

Los Angeles’ta bize saldıranlara en güzel cevap, filmimizin dünya prömiyerini Hollywood’da yapmak oldu. Atatürk’ü 30’dan fazla ülkeye, beş kıtaya ulaştırdık. ‘Atatürk’ bir film olmanın çok ötesindedir; milletimizin, ülkemizi ve değerlerini hedef alan hadsizlere cevabıdır. Ermeni lobilerinin Türkiye ve Atatürk’e karşı yürüttüğü kara propaganda hiçbir zaman başarıya ulaşmadı, ulaşamayacak.

Daha önce başaramadılar, asla başaramayacaklar