Cadde Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun

Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun

17.01.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Oynadığı filmlerdeki cesur sahnelerle adından söz ettiren Dakota Johnson, son filminin çekimlerinde problem yaşadığını itiraf etti.

Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun

'Grinin Elli Tonu' kitap serisinin film uyarlamasında 'Anastasia Steele' karakterini canlandırarak çıkış yapan Dakota Johnson, 'Kayıp Kız' filminin yıldız; çekimlerde kamera karşısında soyunma konusunda büyük zorluk yaşadığını itiraf etti.

Haberin Devamı

"ÜSTÜMÜ ÇIKARMAK İSTEMİYORDUM"
32 yaşındaki ABD'li oyuncu "Çekimlerde kamera karşısında çıplak kalmak bana sıkıntı yaşattı. Bazı günler sette üstümü çıkarmak istemiyordum" dedi.

Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile aşk yaşayan oyuncu son olarak Malibu'da 14 milyon dolara satın aldığı yeni eviyle gündemdeydi.

"AŞKIMIZI EVDE YAŞAMAYI TERCİH EDİYORUZ"
Dakota Johnson, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Chris Martin ile ilişkisi hakkında konuşmuştu. Elle Dergisi'nin yeni sayısına röportaj veren Johnson, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirmişti.

Samimi açıklamalarda bulunan Dakota Johnson, "Hem Chris hem de ben yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun da etkisiyle ilişkimizi gözlerden uzakta, evde yaşamayı tercih ediyoruz. Bu şekilde mahrem kalmak ilişkiyi daha sağlıklı kılıyor bence" ifadelerini kullanmıştı.

Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun