Cadde Damla Ersubaşı'ndan Mustafa Can Keser açıklaması

Damla Ersubaşı'ndan Mustafa Can Keser açıklaması

31.08.2021 - 16:34 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser ikilisinden Keser, birkaç hafta önce yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmış; çiftin barıştığı iddia edilmişti. Önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıyan Ersubaşı, iddialara açıklık getirdi.

Damla Ersubaşından Mustafa Can Keser açıklaması

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle şöhreti yakalayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl kızları Zehra ve Zeynep Nisa'nın babası Mustafa Can Keser ile tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda kızlarıyla birlikte Bodrum'a giden ikiliden Ersubaşı, barışma sorularına, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik” yanıtını vermişti. 28 yaşındaki oyuncu, daha önce de magazin gündemine gelen 'barışma' iddialarını yalanlayarak, “Hayır, öyle bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından eski eşlerden Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşı ile yan yana pozunu kalp emojileriyle Instagram hesabından paylaşmış; bunun üzerine ikilinin barıştığı iddia edilmişti.

Damla Ersubaşından Mustafa Can Keser açıklaması

'BARIŞTILAR' HABERLERİNE SON NOKTAYI KOYDU
Hürriyet'in haberine göre; önceki akşam Bebek'te bir mekanda sosyal medya fenomeni Beyza Doruk’la yemek yiyen Damla Ersubaşı, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ersubaşı, “Eski eşi Mustafa Cankeser’le barıştı” haberlerine açıklık getirdi.

Haberin Devamı

İki kızı olan oyuncu, "“Biz boşandıktan sonra görüşmeye devam ettik zaten. Sonuçta her şeyden önce anne ve babayız. Çocuklarımız var. Görüşeceğiz ve görüşmeye devam edeceğiz" dedi.

"YAPTIRMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Son dönemde yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu, konuyla ilgili; “Ufak dokunuşları seviyorum. Kimseye de kulak asmıyorum, yaptırmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Damla Ersubaşından Mustafa Can Keser açıklaması