Cadde Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor?

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor?

18.04.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Danilo Zanna'nın sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor

2012 yılında evlenen 'Masterchef Türkiye' yarışmasının sempatik şefi Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına almış, ancak geçtiğimiz yaz tatilinden sonra mutluluklarına gölge düşmüştü.

Haberin Devamı

Boşanma kararı alan çiftten Danilo Zanna, Etiler’de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı. 

DANILO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Boşanma haberlerinin ardından ünlü şef, konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Danilo Zanna, basın mensuplarından yıpranmamaları için ricada bulunmuştu.

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor

"HİÇBİR ŞEYE ŞAŞIRMA"

Bütün bu yaşananlarından ardından Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de insanların da iki yüzü vardır" notunu paylaştı. Tuğçe Demirbilek'in bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından ünlü şef Danilo Zanna'ya bir gönderme olarak yorumlandı.

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor

YENİ AŞKA MI YELKEN AÇTI?

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan Danilo Zanna'nın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Snob Magazin'in haberine göre, Danilo Zanna'nın yeni sevgilisinin adı Eda Alkaya. Geçtiğimiz günlerde 40'ıncı yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Danilo Zanna'ya, kız arkadaşı Eda Alkaya'nın da eşlik ettiği ortaya çıktı.

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor

Haberin Devamı

İtalyan şef Danilo Zanna’nın bu pozlarını görenler, "Danilo Zanna, dokuz yıllık evliliğini Eda Alkaya uğruna mı bitirdi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Danilo Zanna'nın, aşk iddiası sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

"GÖKHAN AKAR'LA AŞK YAŞIYORUM"

'MasterChef Türkiye' yarışmasından elenen Pelin Zaman, Tuğçe Demirbilek ile dokuz yıllık evliliği tek celsede biten jüri üyesi Danilo Zanna ile aşk yaşadığı dedikodusuna dair açıklama yapmıştı.

Sosyal medya hesabından zaman zaman şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar ile paylaşımlar yapan Pelin Zaman, bir takipçisinin "Danilo Şef ile aşk yaşadığınız doğru mu?" sorusuna, "Aşk yaşıyorum evet ama Gökhan Akar'la" yanıtını verdi.

Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor