Cadde Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyeli'nden açıklama!

Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyeli'nden açıklama!

01.12.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Çinli araştırmacılar tarafından vücut yapısının inceleneceği öğrenilen Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ünlü isim, söz konusu araştırma için iki ay içinde Çin'e gideceğini açıkladı.

Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyelinden açıklama

Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye’den Defne Samyeli’yi inceledikleri geçtiğimiz aylarda öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Üniversitenin daveti üzerine Pekin’e gitmeye hazırlanan Samyeli’nin hem genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir toplantıda buluşacağı hem de yaklaşık 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans vereceği aktarılmıştı.

Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyelinden açıklama

"BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU"

Defne Samyeli, konuyla ilgili şunları söylemişti:

Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu’dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzakdoğu’dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk.

Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyelinden açıklama

"DUYUNCA ŞAŞIRDIM"

Yıllara meydan okuyan görüntüsüyle sık sık gündeme gelen 51 yaşındaki güzel, son olarak geçtiğimiz gün Etiler'deki bir eczaneden çıkarken objektiflere takıldı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan Samyeli, Çinlilerin vücut yapısını inceleyeceği haberleriyle ilgili, "Ben duyunca şaşırdım. İlginç bir durum açıkçası. Bekliyoruz, iki ay içerisinde gideceğiz Çin'e" dedi.

Haberin Devamı

Çinli araştırmacılar tarafından incelenecek Defne Samyelinden açıklama

Ünlü isim, yeni yılın yaklaşmasından dolayı yılbaşında sahne alıp almayacağının sorulması üzerine ise bu durumun henüz belli olmadığını dile getirdi.