Cadde Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı!

Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı!

18.10.2023 - 15:56 | Son Güncellenme:

'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık magazin gündemine geliyor. '2.Sayfa' programına konuk olan 41 yaşındaki oyuncu, canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.

Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı

Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle seneler içinde bambaşka bir görüntüye kavuştu. Ünlü ismin yüzündeki değişim sık sık haber olmuş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.

Haberin Devamı

Özbudak, estetik yaptırdığını kabul ederek, "Dolgu yaptırdıkça dudaklarım sürekli gözüme küçük görünüyor" açıklamasını yapmıştı.

CANLI YAYINDA SIRALADI

Geçirdiği estetik operasyonlarla adeta tanınmaz hale gelen Tuğçe Özbudak, 'Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu.

Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı

"MİLLET ESTETİK YAPTIRMAYA 15-16 YAŞLARINDA BAŞLIYOR"

Değişimi hakkında konuşan oyuncu, "Hiçbir şey yaptırmasaydım da değişecektim. Yaptırdıklarımı saklamıyorum zaten. Burnumu, dudağımı yaptırdım. Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. Ben bu estetikleri kaç yaşımda yaptırdım. Millet estetik yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı

Haberin Devamı

TUĞÇE ÖZBUDAK KİMDİR?

Tuğçe Özbudak, 10 Haziran 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Özbudak, oyunculuğa 'Aloya' adlı diziyle başladı. Özbudak asıl tanınırlığını ise 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisindeki Pınar karakteriyle yakaladı.

Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı

Özbudak, yıllar sonra katıldığı moda programıyla gündeme geldi. İşte Benim Stilim 2016 yarışmasına katılan Tuğçe Özbudak, finalist olmayı başarmıştı. Tuğçe Özbudak, Melikhan Kılıçarslan ile Eylül 2020'de nikâh masasına oturdu.