Cadde Demet Akalın'dan Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı!

Demet Akalın'dan Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı!

20.10.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Bir dönem küslük yaşayan Demet Akalın ile Ece Erken, geçtiğimiz aylarda aralarındaki buzları eritmişti. Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak'ta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Akalın, eski dostuna taziye ziyaretinde bulunmuştu. Geçmişe sünger çeken ikili, Etiler’de bir mekânda buluştu. Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk ve meslektaşı Ebru Gündeş ile ilgili sözleriyle dikkat çeken popçu, Kanal D dizisi 'Yargı'ya da övgüler yağdırdı.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Demet Akalın, sosyal medyada paylaştığı "Çok üzgünüm. Başın sağ olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum. Başın sağ olsun Ece Erken" mesajı sonrası Ece Erken ile yıllarca süren küslüğü sona ermişti. Önceki gün Etiler'de birlikte yemek yiyen ikili, tatil planları yaptı. Mekân çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erken, “Kış için tatil planlara yaptık. Rotamız Las Vegas” dedi.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

Haberin Devamı

"ASLINDA NE GÜZELMİŞ O KIZ"

Demet Akalın, Miss Turkey 2022 yarışmasında üçüncülük tacını takan eski Türkiye güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan’ın torpil ile dereceye girdiğini iddia etmişti. Bu sözünü geri alan şarkıcı, hata yaptığını belirterek, cezayı Neşe Erberk’e kesti.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

Neşe Erberk ile iş yaptığı dönem parasını alamadığını dile getiren şarkıcı, “Ne ayıp oldu! Aslında ne güzelmiş o kız. Bir tek resimden hemen cezasını kestim kızım. Neşe Erberk’te çok param kalmıştı o yüzden. Neşeciğim iyi günler saygılar” ifadelerini kullandı.

"EBRU İLE YOKLUK ARKADAŞIYIZ"

Akalın, geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’in sahnesine gitmiş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşayan sanatçıya, "Evlilik var mı?” diye sormuştu. Gündeş, "Benimle ilgili çok konuşurlar. Hakkımda yalan dolan çok iddia var. Beş senedir konuşmuyorum" yanıtı ile iddianın gerçeği yansıtmadığını duyurmuştu.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

Haberin Devamı

50 yaşındaki popçu, çok konuşulan bu diyaloğun hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

Evlenirse düğüne giderim. Çünkü şu piyasada mutluluğu hak eden nadir kadınlardan bir tanesi. Yanlış yapılmayacak, delikanlı, dost. Benim biliyorsunuz varlık arkadaşım değil Gündeş, yokluk arkadaşıyız onunla. Onun için mutlu olmasını isterim.

"KENDİ YÜZÜĞÜ"

Parmağındaki tektaş yüzük gazetecilerin dikkatini çeken Demet Akalın, "Ebru Hanım'ın yüzüğü nasıldı?" sorusuna, "O kendi yüzüğü. Birisinin aldığı yüzük değil” yanıtını verdi.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

'YARGI' TUTKUNU

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Yargı’yı yakından takip eden Akalın, başrol Kaan Urgancıoğlu'nun oyunculuğuna övgüler yağdırmıştı. Diziyi severek izlediğini vurgulayan ünlü isim, “Yargı çok iyi dizi. İlk günden beri seyrediyorum. Pınar (Deniz) da çok iyi. İnanılmaz bir dizi” açıklamasını yaptı.

Demet Akalından Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı

Yazarlar