Cadde Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi!

Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi!

08.05.2024 - 09:54 | Son Güncellenme:

'Bir Demet Tiyatro'nun Lütfiye, Feriştah ve Züleyha'sı, Vizontele'nin Siti Ana'sı, 'Eyvah Eyvah' serisinin Firuzan'ı Demet Akbağ, rol aldığı projelerde neden kimseyle öpüşmediği sorusuna yanıt verdi.

Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi

Konservatuvardan mezun olduktan sonra tiyatro kariyeri başlayan, sinemada ilk kez 1986'da Zeki Ökten'in 'Davacı' filminde kamera karşısına geçen, şimdilerde bir dizi ve Aydınlıkevler oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkan Demet Akbağ, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"ÖPÜŞTÜM AMA MASUM BİR ÖPÜCÜKTÜ"

64 yaşındaki oyuncu, "Neden hiçbir projede öpüşmediniz?" sorusu üzerine şu ifadelerini kullandı:

Atlamışsınız, öpüştüm ama masum bir busecikti. Ragıp Savaş'la ‘Sen Harikasın’ dizisini çekiyorduk. Ara ara öpüşme oluyordu. Bu soruyu ABD'li meslektaşlarıma sormak lazım. Onlarda bu durum maşallah. Bizde bu yaşta kabul görmüyor sanırım. Kariyerim boyunca hep karakter rollerinde oynadım. O yüzden bana öpüşülesi roller gelmedi.

Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi

"BABAMLA BİR SÜRE KÜS KALDIK"

Babasının oyuncu olmasını istemediğini belirten Demet Akbağ, "Babamın baskın biri olmasının avantajı oyuncu olmamdır. ‘Ben bir şey yapmalıyım, bu böyle gitmez’ dedim ve oyuncu oldum. Konservatuvara girdiğim dönem babamla biraz küs kaldık. Yıldız (Kenter) Hoca, ‘Demet benim en sevdiğim öğrencilerimden biri’ dedikten sonra barıştık" şeklinde konuştu.

Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi

"BKM'YE GÖNÜL ORTAĞIYIM"

"Beşiktaş Kültür Merkezi'ne (BKM) ortak mısınız?" sorusuna usta sanatçı, "Ortak değilim. Gönül ortağıyım. Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan ortak. Tabii birlikte basamakları çıktık ve çok proje yaptık. BKM, ilk oyunu ‘Bir Demet Tiyatro’ ile var olduğu için akıllarda böyle kalması normal" cevabını verdi.

Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi