Cadde Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam!

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam!

23.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuğun yanı sıra bir işletme sahibi olarak ticaret hayatına da atılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Önceki gün yeni yaşını kutlayan ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu. Özdemir, pahalı kıyafetleri olduğunu ancak har vurup harman savurmadığını ifade edip, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam

Demet Özdemir yeni yaşını aynı gece açılışı yapılan Maslak Hol’de dostları ve sevenlerinin katıldığı parti ile kutladı. 32’nci yaşına basan oyuncuyu bu özel gününde yakın dostlarından Engin Akyürek, Arzum Onan, Mahsun Kırmızıgül, Onur Saylak, Saba Tümer, İbrahim Kutlay gibi isimler yalnız bırakmadı. 

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam

Haberin Devamı

"NE YAPILACAĞINI LİSTELİYORUM"

Rol aldığı dizinin final yapmasıyla şu sıralar bolca Avrupa tatili yaptığını anlatan oyuncu “Bu ara dinlenmek istedim, ailemle vakit geçirdim, spor yapmaya özen gösterdim. Hiç bu kadar ara vermediğim için ne yapılacağını listeliyorum” dedi.

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam

"KONTROL MANYAĞI SAYILIRIM"

İş hayatında kontrol manyağı olduğu itirafında bulunan Özdemir “Daha çok kendimle başkalarıyla ilgili değil bu kontrol durumu. Projelerimle ilgili, setlerde özellikle yani çalışma saatlerim ve geç kalmamam gerektiği gibi… Yani kontrol manyağı sayılırım bu konuda” açıklamasında bulundu.

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam

"PARA MALİYET KISMINI ANLAMAM"

Özdemir ayrıca geçtiğimiz günlerde Hol adlı salona ortak olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve hesap kitap işlerinden anlamadığını ifade etti. 

Haberin Devamı

Tiyatro sahnesi olarak da kullanılacak olan mekanda sahne alabileceğini söyleyen Demet Özdemir şöyle konuştu: “Burası bir gece kulübü değil, ben de işletmeci değil, oyuncuyum. Böyle niyetim yok. Burası bir etkinlik salonu yani çok amaçlı bir salon. Tabii konserler sahne sanatlarıyla ilgili şeyler yapılacaktır. Ben daha çok tiyatro ile olabilecek girişimlerde bulunmak istedim. Genç yetenekler, pek çok ünlü isim ve ben bu sahnede yer alırız. Bence ticaretin bir köşede olması da gerekiyor. Bunun bir zamanı var. Doğru zamanda doğru insanlarla olması gerek. Böyle biraz ‘şu kadar ciro şu kadar kişi geldi’ falan ben pek adapte olamayacağımı hissediyorum şu dönemde. Para ve maliyet kısmını pek anlamam.

 "PSİKOLOJİK DESTEK OLUYOR"

Balık burcu olduğu için duygusal bir yapıya sahip olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, yıprandığı dönemlerden nasıl çıktığı sorusu üzerine “Bizim burcumuzda en güzeli şu; düşmemiz iki üç saniye sürüyor hemen sonra mutlu ayağa kalkıp yeni hayal kurmak kolay. Bu bizi ayakta tutuyor. Dönem dönem meditasyon, kimi zaman psikolojik destek oluyor, bazen de arkadaşlar ve aile ile vakit geçirip dans etmek bana çok iyi geliyor” diye konuştu.

Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam

"HAR VURUP HARMAN SAVURMAM"

Özdemir pahalı kıyafetleri olduğunu ancak her yerden alışveriş yaptığını ve har vurup harman savurmadığını ifade edip “Her yerden alışveriş yapıyorum. Ben yıllık bütçe ayırıp programlı alışveriş yapıyorum. Her gün alışveriş yapıp her gördüğünü alan biri değilim. Böyle bir altı yedi ayda mevsim değiştikçe alırım, har vurup harman savurmuyorum” dedi.