Cadde Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koç'u yalnız bırakmadı

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koç'u yalnız bırakmadı

10.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nikâh masasına oturmak için gün sayan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, magazin gündeminden düşmüyor. Çok konuşulan nişan törenleri sonrası Göcek'te ön balayı yapan, tekne tatilinde masmavi denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkaran ikili, son olarak şarkıcının sahne aldığı Aya Yorgi Koyu'ndaki beach'te objektiflere yansıdı.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koçu yalnız bırakmadı

DENİZ BOY / MİLLİYET
Demet Özdemir, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Oğuzhan Koç'tan 14 Şubat Sevgililer Gününde evlilik teklifi almıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişan sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikiliden güzel oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşin tadını çıkarmıştı. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.

Haberin Devamı

TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koçu yalnız bırakmadı

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazeticileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

DÜĞÜN TARİHİ 28 AĞUSTOS

Oğuzhan Koç, daha önce düğün hakkında “İkimizin de takvimi çok yoğun, net tarih belirleyemedik” açıklamasını yapmıştı. Sosyal medyada yayınladıkları aşk pozları ile adlarından sıkça söz ettiren ünlü çiftin, düğün tarihine karar verdikleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Manken Tara De Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Magazin D Yaz' programının haberine göre; son dönemin en popüler çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 28 Ağustos'ta sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek nikâh töreninde dünyaevine girecek.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koçu yalnız bırakmadı

İLK İKİ ŞARKI DEMET'E

Göcek'teki tatil sonrası önceki gün Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndaki bir beach’te konser veren Oğuzhan Koç'u, nişanlısı Demet Özdemir ve yakın arkadaşları Handan-İbrahim Büyükak çifti yalnız bırakmadı.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koçu yalnız bırakmadı

Sahneye çıkan Koç, ilk iki parçasını nişanlısı için söyledi. Beyazlar içindeki 37 yaşındaki müzisyen, iki saat sahnede kalarak, hayranlarını coşturdu.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koçu yalnız bırakmadı