Cadde Demet Özdemir'den siyah-beyaz paylaşım

Demet Özdemir'den siyah-beyaz paylaşım

18.07.2022 - 15:08 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Demet Özdemir, düğün hazırlıklarına başlamıştı. Ağustos sonu Koç'la nikah masasına oturacak olan güzel oyuncu, birkaç gün önce koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Sağlık durumu iyiye giden Özdemir'den yeni bir paylaşım geldi.

Demet Özdemirden siyah-beyaz paylaşım

Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişan sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikiliden güzel oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşin tadını çıkarmıştı. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.

Haberin Devamı

TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazetecileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

Demet Özdemirden siyah-beyaz paylaşım

DÜĞÜN 28 AĞUSTOS'TA

Sosyal medyada yayınladıkları aşk pozları ile adlarından sıkça söz ettiren ünlü çiftin, düğün tarihine karar verdikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Manken Tara De Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Magazin D Yaz' programının haberine göre; son dönemin en popüler çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 28 Ağustos'ta sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek nikâh töreninde dünyaevine girecek.

Haberin Devamı

TATİLİN TADINI ÇIKARDILAR

Tüm bunların ardından birlikte tatilin tadını çıkaran Özdemir ile Koç, önceki gün Aya Yorgi'de yer alan bir plajda objektiflere takılmıştı. Arkadaşlarıyla zaman geçiren ikili, birbirlerini öpmeye doyamamıştı.

Demet Özdemirden siyah-beyaz paylaşım

Tatilin tadını çıkaran Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 30 yaşındaki oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.

DEMET'TEN YENİ KARE

Şimdilerde dinlenen Demet Özdemir'den yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu, yemek sırasında verdiği pozu siyah-beyaz olarak paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Demet Özdemirden siyah-beyaz paylaşım