Cadde Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!

Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!

13.03.2024 - 11:20 | Son Güncellenme:

İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalan ve bir erkek bir kız çocuğu dünyaya getiren Demet Şener, sosyal medya hesabında ilk göz ağrısı İrem Kutluay'ı paylaştı. Lise son sınıfta okuyan kızının birinci sınıftaki fotoğrafı ve şimdiki halini takipçilerinin beğenisine sunan Şener'in paylaşımına beğeni yağdı.

Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim

Ünlü popçu Demet Akalın ile basketbolcu İbrahim Kutluay, 1998 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ve evlenmeleri beklenen ikili, sürpriz bir şekilde 2001 yılında yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İkilinin ayrılma sebebinin, Kutluay'ın evlenmek istememesi olduğu iddia edilmişti. Bir diğer iddia ise basketbolcunun Akalın'ı Demet Şener ile aldattığı yönündeydi. Söylenenlere göre Demet Akalın ve Demet Şener arkadaştı. İkisi de mankenlikten geldiği için aynı ortamlara giriyordu.

Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim

13 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Bu iddialardan kısa bir süre sonra Demet Şener ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Kutluay, 2005'te ünlü model ile dünyaevine girmişti. İki çocukları olan ikili, 2018 yılında boşanmıştı. Magazin gündeminde boşanma sebebi olarak yine aldatma iddiaları yer almıştı.

Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim

"ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ"

Şener, şimdilerde 19 yaşına girecek olan ilk göz ağrısını sosyal medya hesabında yayınladı. Şener, ise paylaşımının altına şu notu ekledi:

Haberin Devamı

Benim güzel, zarif kızım. Ne ara bu kadar büyüdün. Çok yakında 19 yaşına giriyorsun ve liseden mezun olup üniversite eğitimine başlıyorsun. Seninle gurur duyuyorum... Bu yolculukta beni hiç üzmediğin için sana çok teşekkür ediyorum. Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim. Sen benim hayallerimin ötesinde bir genç kız oldun. Ne mutlu bana ne mutlu sana. Allah yolunu açık etsin. Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez sanırım. Seni çok çok çok çok seviyorum. Not: Yana kaydırıp 1. sınıf ilk gün fotosunu görebilirsiniz. Nerden nereye... Çok şükür.

Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim