Cadde Deniz Uğur: Sahne tozu yutarak büyüdüm

Deniz Uğur: Sahne tozu yutarak büyüdüm

03.02.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in dün akşamki konuklarından biri Deniz Uğur oldu. Babasının opera sanatçısı ve annesinin de balerin olmasının kariyerinde önemli bir yer tuttuğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Sahne tozu yutarak büyüdüm. Oyunculuk yapmak istedim. Başta ailem karşı çıktı. Yıldız Kenter'in öğrencisi oldum. İlk oyunum Nevra Serezli ve Cihan Ünal ile 'Çetin Ceviz'di" şeklinde konuştu.

Deniz Uğur: Sahne tozu yutarak büyüdüm

Bloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelen "Fatih Altaylı ile Bire Bir" bu hafta da renkli konuklarıyla izleyicileri ekran başına topladı. Altaylı, son programında; oyuncu Cansel Elçin, oyuncu Deniz Uğur, müzisyen Vedat Sakman, serbest dalış sporcusu Bilge Çingigiray ve balıkçı Kahraman Altun'u ağırladı.

Haberin Devamı

"SAHNE TOZU YUTARAK BÜYÜDÜM"
Babasının opera sanatçısı ve annesinin de balerin olmasının kariyerinde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Deniz Uğur, "Sahne tozu yutarak büyüdüm. Oyunculuk yapmak istedim. Başta ailem karşı çıktı. Yıldız Kenter'in öğrencisi oldum. İlk oyunum Nevra Serezli ve Cihan Ünal ile 'Çetin Ceviz'di" ifadelerini kullandı.