Cadde Denizde aşk! Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşme'de

Denizde aşk! Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşme'de

06.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi, oyuncu ve şarkıcı Elif Yılmaz, önceki gün Çeşme'de bir plajda Trabzonsporlu futbolcu sevgilisi Batuhan Kör ile birlikte kameralara yansıdı. Görüntülendiklerinden habersiz çift, birbirlerini öpücüklere boğdu.

Denizde aşk Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşmede

Miss Fashion 2020 Güzeli, 25 yaşındaki oyuncu, sunucu ve şarkıcı Elif Yılmaz, geçtiğimiz yaz Bodrum'da görüntülenmişti. Gündoğan'daki ünlü bir otelde konaklayan Yılmaz, mavi bir bikini tercih ederek güzelliğiyle görenleri adeta büyülemişti.

Haberin Devamı

Arkadaşları ile locada sohbet eden 24 yaşındaki ünlü model, sık sık da güneş yağı sürerek şezlongda bronzlaşmıştı. Öncesinde verdiği röportajda; ekranda güzelliğin avantaj olmadığını söyleyen Yılmaz, akşam üzeri ise kendisini serin sulara bırakarak ferahlamıştı.

Denizde aşk Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşmede

Elif Yılmaz, düzgün fiziği ve güzelliğiyle tüm bakışları üzerine toplamıştı.

'INSTAGRAM ÜZERİNEN MESAJLAŞTILAR' İDDİASI

Yılmaz, başarılı futbolcu James Rodriguez ile Instagram üzerinden mesajlaştığı iddialarıyla da gündeme gelmişti. Elif Yılmaz’ı daha önce Madrid’e davet eden Kolombiyalı futbolcunun, attığı mesajlarla Elif Yılmaz’a olan hayranlığını dile getirdiği ileri sürülmüştü.

"AKSİYON FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise Zorlu AVM'de kameralara yansımıştı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan tescilli güzel, "İlk olarak oyunculukta ilerlemek istiyorum. Birkaç teklif var, senaryo okuyorum. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır. Film olarak da aksiyon tarzı bir filmde oynamayı çok istiyorum” demişti.

Haberin Devamı

Bir restoranda oturan yemek eşliğinde arkadaşlarıyla sohbet eden Elif Yılmaz, akşam saatlerinde doğru kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmemişti.

Denizde aşk Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşmede

AŞIKLAR ÇEŞME'DE

Trabzonspor'da forma giyen Batuhan Kör ile birlikte şampiyonluk kutlamalarına katılmasıyla üç aylık ilişkileri ortaya çıkan Yılmaz, son olarak sevgilisiyle birlikte Çeşme'de yer alan ünlü bir plajda objektiflere takıldı. İkili, denizin ve güneşin tadını çıkarttı.

Görüntülendiklerinden habersiz bir şekilde sarılıp, birbirlerini öpmeye doyamayan çift, bir süre yüzdükten sonra jet skiye bindi. Yarım saat jet ski ile dolaşan aşıklar, daha sonra el ele tutuşarak localarına gittiler.

Denizde aşk Elif Yılmaz ve Batuhan Kör, Çeşmede

ELİF YILMAZ KİMDİR?

1997 Adana doğumlu olan Elif Yılmaz, Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey birincisi oldu. Ardından birçok oyunculuk teklifi almaya başlayan Yılmaz, her projeyi kabul etmediğini belirterek "Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak" diye konuştu.

Oyunculukta iki yıl eğitim alan Elif Yılmaz, "Tam Kafadan" isimli bir sinema filmi de çekti. Ünlü isim, oyuncu koçu Esra Kızıldoğan ile çalıştığını da ifade etti.

Yazarlar