Cadde Derin Talu'nun tatil keyfi

Derin Talu'nun tatil keyfi

20.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

1995 yılında nikah masasına oturan mimar Eren Talu ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, önceki gün Bodrum'da kameralara yansıdı. Arkadaş grubuyla tatil yaparak plajda oturan Talu, denize girmeyi tercih etmedi.

Derin Talunun tatil keyfi

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, sosyal medyadaki cesur paylaşımları ile sık sık adından söz ettirmişti. 3 Eylül'de 18 yaşına giren ünlü isim; doğum gününden sadece bir ay sonra, bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

Verdiği iddialı pozlarını nstagram hesabından yayınlayan Talu'nun fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

Derin Talunun tatil keyfi

AÇIKLAMA YAPTI

Kızlarının sosyal medya hesaplarından paylaştığı iddialı pozlarla ilgili açıklama yapan Samyeli ise, şu ifadeleri kullanmıştı:

Derin yeni 18 yaşına girdi. Deren zaten modellik ve oyunculuk yapıyor. 'Cesur poz'dan kasıt nedir, onu da çok anlamıyorum. Bütün yaşıtları da aynı pozları paylaşıyor. Kameraların önüne doğdular diye yaşıtlarının yaptığı herhangi bir şeyi, benden miras kalan bir ün dolayısıyla yapmamalarını istemem. Herkesin kendi hayatı var. Kızlarım da başlı başına birer birey. Çocuklara karşı sorumluluklarımın sınırını biliyorum. Kırmızı çizgilerimizi de karşılıklı biliyoruz. Oralarda kendilerine zarar vermeyecek şeyler yapmadıkları müddetçe ikisi de başımın tacı.

AŞKA GELDİ

Sonrasında erkek arkadaşıyla bir mekanda kameralara yansıyan Talu, erkek arkadaşını öperken görüntülendiğini fark edince panikle mekandan çıkarak, hızlıca uzaklaşmıştı.

"O KONULARA GİRMEYELİM"

Geçtiğimiz aylarda ise Akmerkez'de görüntülenen Samyeli, kızı Derin ile birlikte akşam yemeği yemişti. Anne-kız, sonrasında ise alışveriş turu atmıştı.

Muhabirlerin, kızı Derin Talu ve Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı sorularını yöneltmesi üzerine Defne Samyeli, “Arkadaşlar o konulara girmeyelim lütfen" diyerek, yanıtsız bırakmıştı.

Haberin Devamı

Derin Talunun tatil keyfi

ARKADAŞLARIYLA TATİLDE

Derin Talu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelde arkadaş grubu ile tatil yaparken objektiflere yansıdı. Paylaştığı fotoğraflarda fit hali ile dikkat çeken Talu'nun kilo alması ise gözlerden kaçmadı.

Bir süre arkadaşları ile denizde sohbet eden Derin Talu denize girmemeyi tercih etti.

Derin Talunun tatil keyfi

"ANNESİNİN İZİNDE"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda annesi Defne Samyeli'nin sahneye çıktığı geceye iddialı kıyafetiyle gelen Derin Talu, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Üst üste pozlarını paylaşan Samyeli'nin kızına, "Annesinin kanatları altında yürümeye çalışıyor", "Annesinin izinde" yorumları yağmıştı.

Yazarlar