Cadde Derin ve Deren Talu'nun göz önünde bulunmalarının faturası

Derin ve Deren Talu'nun göz önünde bulunmalarının faturası

15.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu ve Derin Talu, geçtiğimiz günlerde röportaj vermişti. Derin Talu, "Küçüklüğümden beri insanların ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini, ne kadar şanslı olduğumu söylemesiyle büyüdüm” demişti. Kızı Deren'le Bebek'te görüntülenen Samyeli, çok konuşulan röportaj hakkında konuştu.

Derin ve Deren Talunun göz önünde bulunmalarının faturası

Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. 1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile evlilik yaşayan Samyeli, "Keşke daha geç evlenseydim dedin mi?" sorusuna yanıt verdi. "Eren bana başka şans tanımadı. Kendimi dört ayda evli buldum, anlamadım bile. Kendimi çok uyanık zannediyordum. Eren 'Neden evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır' dedi." Öte yandan Samyeli, bir daha evlenmeyi düşünmediğini de söyledi.

Haberin Devamı

"KENDİME BAKMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Genetik çok önemli. Anneanneme çekmişim. Kendime bakmayı çok seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda hastalık konusu haline geldi. Çocuklarım büyüdü, ben yeniden 20'li yaşlarıma dönmüş gibi hissediyorum" dedi.

"KIZLARIMI ZORLAMIYORUM"

Ünlü oyuncu, kızları Deren ve Derin hakkında, "Eğitimleriyle ilgili çocuklarımı zorlamıyorum. İlgi alanlarını keşfedip o yolda yürümelerini istiyorum" dedi.

Derin ve Deren Talunun göz önünde bulunmalarının faturası

DEFNE SAMYELİ'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT

Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda, "Kızlarınız Derin ve Deren cesur pozlar paylaşıyor. Sosyal medyada çok konuşuluyor. Bunlarla ilgili kızlarınıza karışma durumunuz var mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"SORUMLULUKLARIMIN SINIRINI BİLİYORUM"

Haberin Devamı

Derin yeni 18 yaşına girdi. Deren zaten modellik ve oyunculuk yapıyor. 'Cesur poz'dan kasıt nedir, onu da çok anlamıyorum. Bütün yaşıtları da aynı pozları paylaşıyor. Kameraların önüne doğdular diye yaşıtlarının yaptığı herhangi bir şeyi, benden miras kalan bir ün dolayısıyla yapmamalarını istemem. Böyle bir sorumluluğu üzerlerine yüklemek istemem. Herkesin kendi hayatı var. Kızlarım da başlı başına birer birey. Bunun ünün getirdiği avantajları yaşadıkları gibi dezavantajları da yaşıyorlar. Çocuklara karşı sorumluluklarımın sınırını biliyorum. Kırmızı çizgilerimizi de karşılıklı biliyoruz. Oralarda kendilerine zarar vermeyecek şeyler yapmadıkları müddetçe başımın tacı ikisi de.

Derin ve Deren Talunun göz önünde bulunmalarının faturası

"GÖZ ÖNÜNDE BÜYÜMEKLE SİZDEN GELEN BEKLENTİ"

Defne Samyeli'nin kızları Deren ve Derin Talu bir dergiye verdiği röportajda ünlü bir ismin kızı olmanın nasıl olduğunu farklı bakış açısıyla değerlendirmişti. Deren Talu, “Kameralarla çocuk yaşta tanıştım. Bu benim için avantaj oldu. Zaten kamera önünde bir meslek yapmak istediğim için annem bu konuda bana yol gösterdi. Ondan çok tavsiye alıyorum” derken kardeşi Derin Talu, “Beni en rahatsız eden kısım, göz önünde büyümekle birlikte gelen size yönelik beklenti. Küçüklüğümden beri insanların ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini, ne kadar şanslı olduğumu söylemesiyle büyüdüm” demişti.

Derin ve Deren Talunun göz önünde bulunmalarının faturası

KIZIYLA BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENDİ

Defne Samyeli, kızı Deren Talu ile Bebek Lucca'dan çıkarken görüntülendi. Kızlarının açıklamalarını değerlendiren Samyeli, "Hiç konuşmuyoruz bu konuları. Röportajın hatalar ve seçimler kısmı beni etkiledi. Mutlaka bir büyüteç altına konulması söz konusu oluyor. Kızlarım mutlaka çok etkileniyorlar. Göz önünde bulunmanın faturaları böyle oluyor" dedi. 

Derin ve Deren Talunun göz önünde bulunmalarının faturası