Cadde Derya Alabora: Uğur Yücel'le hâlâ evliyiz!

Derya Alabora: Uğur Yücel'le hâlâ evliyiz!

01.05.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

Oyunculuk kariyerine Nisan Akman'ın yönettiği 'Bir Kırık Bebek' filmiyle (1987) adım atan, Zeki Demirkubuz imzasını taşıyan 'Masumiyet'te (1997) canlandırdığı 'Uğur' karakteriyle hafızalarda yer eden Derya Alabora, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.

Derya Alabora: Uğur Yücelle hâlâ evliyiz

1982'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalından mezun olan, bir yıl sonra meslektaşı Uğur Yücel ile dünyaevine giren Derya Alabora, 1985'te Can adını verdikleri oğlunu kucağına aldı.

Haberin Devamı

Youtube'da yayınlanan Sibel Arna'nın programına konuk olan usta sanatçı; oyuncu ve yönetmen olarak 'Arabesk', 'Muhsin Bey', 'Eşkıya', 'İkinci Bahar', 'Ejder Kapanı' ve 'Yazı Tura' gibi önemli yapımlarda yer alan Uğur Yücel hakkında konuştu.

Derya Alabora: Uğur Yücelle hâlâ evliyiz

"AŞK ESKİ GÜNLERDE KALDI"

"Aşık olduğum zaman felaket. Eski günlerde kaldı ama ben bir aşk kadınıyım, yani severim aşık olmayı" açıklamasını yapan Alabora, "Uğur Yücel ile kaç yıl evli kaldınız?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

Derya Alabora: Uğur Yücelle hâlâ evliyiz

"ARTIK BİRLİKTE DEĞİLİZ"

"30 yıl evli kaldık. Aslında hâlâ evliyiz. Artık birlikte değiliz" açıklamasını yapan 64 yaşındaki oyuncu, bu sözler üzerine şaşkınlık yaşayan sunucunun "Neden boşanamıyorsunuz?" sorusunu da cevapladı.

Derya Alabora: Uğur Yücelle hâlâ evliyiz


"BİR TÜRLÜ BOŞANAMADIK"

Haberin Devamı

Bilmiyorum. Boşanamadık bir türlü. Galiba artık evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Biz bir aileyiz, bunun bir önemi yok. Başımıza bir şey gelirse çok üzülürüz. Herhangi bir sıkışıklığımızda birbirimizin yanında oluruz. Ses tonlarımızdan bile birbirimizin sağlık durumunu anlarız.

Derya Alabora: Uğur Yücelle hâlâ evliyiz