Cadde Devrim Yakut'un ayağı kırıldı

Devrim Yakut'un ayağı kırıldı

17.01.2024 - 11:32 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Devrim Yakut'un ayağı kırıldı. Oyuncu Enis Arıkan, Burcu Biricik, Selma Ergeç Tuğrul Tülek ve Feri Baycu Güler Yakut'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Devrim Yakutun ayağı kırıldı

Devrim Yakut, geçtiğimiz yıl nisan ayında yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle 'Camdaki Kız' dizisine iki hafta ara vermek zorunda kalmıştı. Gülcihan Koroğlu karakteri, senaryo gereği Van’daki hasta amcasının yanına gitmişti. Bu süreçte hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkan 53 yaşındaki oyuncu, sağlığına kavuşup sete dönmüştü.

Haberin Devamı

"MİNNACIK ŞEY BENİ HASTANELİK ETTİ"

Beynine pıhtı attığını açıklayan Yakut, 4 Mayıs'ta sosyal medya hesabından sevenlerine şöyle seslenmişti:

Basında çıkan hastalık haberleri üzerine telefonum neredeyse susmadı. Sevginiz ne büyük, ne şanslıyım. Allah bir tekinizin bile teline zeval vermesin. Tam bir ay önce bugün, beynimin talamus bölgesine minnak bir pıhtı attı. Minnacık şey, beni hastanelik etti. Ucuz atlatılmış, mühim bir mesele. İyiyim, çabuk yorulmak ve sağ tarafımda yaygın uyuşukluk hissi dışında araz bırakmadı. Doktorumun dediğine göre o da geçecek. Aradınız, sordunuz, iyi enerjiler, dualar yolladınız. Hepinizin o güzel kalplerinize minnettarım. Hepinizi sevgimle kucaklarım. Sağlıklı, şahane günlerimiz olsun.

Devrim Yakutun ayağı kırıldı

ENİS ARIKAN PAYLAŞTI

Enis Arıkan, yayımladığı son fotoğraf ile Devrim Yakut'un hayranlarını telaşlandırdı. Devrim Yakut'un ayağını kırdığı Enis Arıkan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı. Yakut'u zor gününde Arıkan'ın yanı sıra meslektaşları; Burcu Biricik, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek ve Feri Baycu Güler Yakut yalnız bırakmadı.

Devrim Yakutun ayağı kırıldı

"AŞK BAHÇEM AYAĞINI KIRMIŞ"

Arkadaşlarıyla birlikte Devrim Yakut ve eşi Alper Kut'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Enis Arıkan o anları da "Aşk bahçem ayağını kırmış" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Devrim Yakutun ayağı kırıldı

"EVDE BAYRAM HAVASI"

Devrim Yakut da "Canlarım geçmiş olsuna gelmiş. Evde bayram havası..." ifadelerini kullandı.

Devrim Yakutun ayağı kırıldı