Cadde Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır!

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır!

23.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, son dönemde solistliğe geçiş yaparak çeşitli mekanlarda sahneye çıkmaya başladı. Önceki gün Etiler'de sahne alan Kınalı, oyuncu Hande Erçel hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır

Oryantallikten solistliğe geçiş yapan Didem Kınalı, ön yargılı davrananlar olmasına rağmen 'oryantal Didem' algısını yıkıp, 'şarkıcı Didem'e herkesi alıştırmak için çaba göstereceğini söylemişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, "İlk kez sahneye çıkacağım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu işi yapmamam gerektiği konusunda yakın arkadaşlarımdan hakaretler bile duydum. Çok kişiyi çıkarttım hayatımdan. Ben dansımı da bırakmıyorum, dans etmezsem ölürüm. Afiş olmayan işlerde çıkacağım. Bu benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyen sahnelerime gelebilir" açıklamasında bulunmuştu.

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır

"SESİMİ DİNLEYİNCE 'İYİYMİŞ' DİYORLAR"

37 yaşındaki Kınalı, önceki gece Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi basın mensupları ile röportaj yapan şarkıcı, "Sahnelerim çok iyi gidiyor. Önce bana, 'Sen de mi diyorlar?' Sonra sesimi dinleyince 'İyiymiş' diyorlar" dedi ve ekledi:

Yumurta atan da oluyor. Bunların içinde arkadaşlarım da var. Çok kişiyi hayatımdan sildim ben, işte böyle hayat diyorum.

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır

"HANDE ERÇEL NİYE POPÜLER ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Haberin Devamı

Günümüz dizileri ve oyuncuları hakkında eleştirilerde de bulunan Didem, "Önce bir altını çizmek istiyorum. Hande Erçel'in takipçileri çok fazla, bir de popüler. Niye popüler onu da anlamış değilim. Sebebini de bilmiyorum. Oyunculuk sıfır, yok yani. Affına sığınıyorum güzel kız. O kadar" ifadelerini kullandı.

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır

"SURATLARINDA HEP AYNI İFADE"

"Benim oyuncu dediğim kişi başta Beren Saat. Döndürüp döndürüp 'Aşk-ı Memnu'yu izliyorum. Onun oyunculuğuna asla laf söyletmem. Bide Farah Zeynep Abdullah, Zerrin Tekindor; oyuncu bunlar" diyen Kınalı; ağır eleştirilerine şöyle devam etti:

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya gibilerin oyunculuklarını beğenmiyorum. Suratlarında hep aynı ifade. Ezgi Mola mesela... Oyunculuğu bile tartışılmaz.

Yazarlar