Cadde Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

23.03.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren ünlü model Didem Soydan, önceki akşam Karaköy'de bir markanın lansmanına katıldığı. Elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan Soydan, gazetecilerin "Oyuncu olmayı hiç düşündünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

Ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde siyah mayosuyla objektif karşısına geçerek; yeni pozlarını Instagram sayfasından yayınlamıştı. 38 yaşındaki Soydan, kendisine "Tam zamanı hepimiz bu kadar felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk” diyerek tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

"SEN NE YAPIYORSUN?"

Ünlü isim takipçisine, "Sen ne yapıyorsun tam zamanıyken? Elde telefon, Instagram’da Didem Soydan’a yorum yaparak mı önlüyorsun felaketleri? Güzel iş, yersen tabii" şeklinde cevap vermişti.

Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Güzel model, son olarak geçtiğimiz akşam Karaköy'de yer alan bir mekanda düzenlenen lansmana katıldı. Soydan, giymiş olduğu kıyafet ile tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

Gazetecilerin sorularına yanıt veren ünlü isim, "Bizim kendi markamızla başka bir markanın ortak lansmanını yaptık. Bu da onun kutlama gecesi. Ben olmazsam olmazdı, her zamanki gibi" diye konuştu.

Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

"20 YILLIK ARKADAŞIM"

"Başka markalarla yeni sezon çekimleri yapıyorum" diyen Soydan, "Benim 20 yıllık arkadaşım Umut Eker, bütün tasarımları o yapıyor. Onunla iyi bir ikiliyiz. Umut'la birlikte kendi markamız var, tam beş yıl oldu" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"OYUNCULUK TEKLİFLERİ GELİYOR"

Türkiye'nin önde gelen mankenleri arasında gösterilen Didem Soydan, "İyi bir modelsiniz ama size hiç oyunculuk teklifleri geliyor mu? Oyuncu olmayı hiç düşündünüz mü?" sorusu karşısında gülümseyerek; şöyle konuştu:

Evet, çok geliyor. Ben oyuncu olmadığım için, eğitimim ve yeteneğim olmadığı için bulaşmıyorum. Herkes sevdiği, bildiği işi yapsın.

Didem Soydan: Modelliği gönülden yapıyorum

"BU GÖNÜL İŞİ"

Sözlerine; "Eğitim almadan oyunculuk yapan da var tabii. Zamanında bir dizi yaptım ama ben o yetenekte değilim maalesef" şeklinde devam eden ünlü isim, "Bu gönül işi, ben modelliği gönülden yapıyorum. Onlar da oyunculuğu gönülden yapıyorlar. Gönlüm modellikten yana" ifadelerini kullandı.