Cadde Didem Soydan ve Burak Deniz'den yeni kare

Didem Soydan ve Burak Deniz'den yeni kare

02.05.2022 - 16:30 | Son Güncellenme:

Manken Didem Soydan, ayrılığa dayanamayarak tekrar barıştığı oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile yeni bir karelerini yayınladı. Soydan'ın paylaşımı, ikilinin hayranlarından büyük ilgi gördü.

Didem Soydan ve Burak Denizden yeni kare

Didem Soydan ve Burak Deniz, yaklaşık bir yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda bitirme kararı almıştı. Ancak ayrılığa uzun süre dayanamayan iki, önceki haftalarda ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. "Barıştınız mı?” sorusuna "Gördüğünüz gibi" yanıtını veren oyuncu, tatile çıkacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz haftalarda da Arnavutköy'de objektiflere yansıyan ve neşelerinin yerinde olduğu gözlenen ikili, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmişti.

İlişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyen sevgililer, "Gördüğünüz gibi her şey çok güzel gidiyor. Daha sonra uzun uzun konuşalım" diyerek eve giriş yapmıştı.

Didem Soydan ve Burak Denizden yeni kare

YENİ POZ

Aşkları doludizgin devam eden ünlü çiftten son olarak mutluluk pozu geldi. Soydan, aktif olarak kullandığı 769 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından Deniz ile dışarı çıktıkları anlardan bir karelerini paylaştı.

Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı pozlarına "Buluşma gecesi" notuyla yayınlayan mankenin bu paylaşımı, ikilinin hayranlarından büyük ilgi gördü.