Cadde Dilan Polat'ın 60 bin TL'ye yaptırdığı pasta gündem oldu!

Dilan Polat'ın 60 bin TL'ye yaptırdığı pasta gündem oldu!

08.06.2023 - 11:40 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın doğum günü partisi için 60 bin TL'lik bir pasta yaptırdı. Polat, pasta eşi ve kendisine benzemeyince isyan etti. "Eşimi sakinleştiriyorum" diye açıklama yapan ünlü isim, "Özel gün nasıl harcanır onun çalışması yani bu pes" diyerek tepkisini gösterdi.

Dilan Polatın 60 bin TLye yaptırdığı pasta gündem oldu

Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Polat, son olarak eşinin doğum günü için reklam tabelalarına fotoğrafını bastırdı ve 60 bin TL'lik büst pasta yaptırdı. Partide pastayı gören Dilan Polat, neye uğradığını şaşırdı.

"EŞİMİ SAKİNLEŞTİRİYORUM"

Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ay ben de şok oldum da bak asla belli etmiyorum, eşimi sakinleştiriyorum. Pasta yapan hanımefendi harikaydınız. Gerçekten 60 bin TL ederi vardı cidden sağ olun. Neyse susuyorum, kimseyi üzmek istemem" dedi.

Dilan Polatın 60 bin TLye yaptırdığı pasta gündem oldu

"PASTA GELDİĞİNDE ŞOKA GİRDİM"

Polat, açıklamasının devamında şöyle dedi:

Sakın beni doldurmayın anında gaza geliyorum. O pastalara tam olarak 60 bin TL ödedim. Karı- koca olarak pastada bizi ayırması neyse... O pastanın ne Engin'le ne de benimle alakası yok. Benim pastayı yapmasını istediğim hanımefendi normalde bina falan yapıyor ve çok başarılıydı. Kendimizi 10 gün önce zar zor araya sıkıştırmıştık. Böyle bir şey beklemiyordum, pasta geldiğinde şoka girdim. O özel günü mahvetmek istemedim, sustum. Engin de kendi figürümüzü kesme fikrinden hoşlanmadı. Ama gerçekten herkes çok güldü. Susuyorsam ben de iş yaptığım ve sizi üzmemek için.

Dilan Polatın 60 bin TLye yaptırdığı pasta gündem oldu

"DOLMAK İSTEMİYORUM, GAZA GETİRMEYİN BENİ"

Pastanın yakından görüntülerini paylaşan ünlü isim, "Sabır Allah'ım şu pastaya verdiği parayı geç, özel gün nasıl harcanır onun çalışması yani bu pes. Neyse susuyorum daha da konuşmayayım dolmak istemiyorum, gaza getirmeyin beni" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dilan Polatın 60 bin TLye yaptırdığı pasta gündem oldu