Cadde Doğa Rutkay ile Kaya Akkaya'dan Onur Bayraktar paylaşımı

Doğa Rutkay ile Kaya Akkaya'dan Onur Bayraktar paylaşımı

16.05.2022 - 14:37 | Son Güncellenme:

Oyuncu Doğa Rutkay ve meslektaşı Kaya Akkaya, 12 yıl önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden meslektaşı Onur Bayraktar'ı doğum gününde unutmadı. Duygusal bir paylaşımda bulunan ikiliden Rutkay, Bayraktar ile birlikte geçirdikleri son akşamın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Doğa Rutkay ile Kaya Akkayadan Onur Bayraktar paylaşımı

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve "Kapalı Çarşı" adlı dizide canlandırdığı "Timur" karakteri ile tanınan Onur Bayraktar (31), 2010 yılının 26 Kasım günü, sahne aldığı "Leyla'nın Evi" isimli oyunun çıkışında Balat'taki evine giderken Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirmişti. Ünlü oyuncunun vefatı, sanatçı arkadaşlarını da derin üzüntüye boğmuştu. 

Haberin Devamı

Meslektaşları, ölümünün üzerinden 12 yıl geçen Onur Bayraktar'ı unutmadı. Doğa Rutkay ve Kaya Akkaya, sosyal medya hesaplarından Bayraktar'ın fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladılar.

Doğa Rutkay ile Kaya Akkayadan Onur Bayraktar paylaşımı

"NASIL ANLAYABİLİRDİM SANA SON KEZ SARILDIĞIMI?"

Birlikte geçirdikleri son akşamın fotoğrafını paylaşan Doğa Rutkay, duygularını; "Nereden bilebilirdim o akşam seni son kez gördüğümü? Nasıl anlayabilirdim sana son kez böyle sarıldığımı?" sözleriyle dile getirdi. Ünlü isim, sözlerine; şöyle devam etti:

Birlikte geçirdiğimiz onca güzel senelerden sonra, senden ayrı geçen seneler hep hatıralarımızı anmakla geçiyor. Bir de o içten gülüşünü anımsamakla... Bazen unutmamak için gözlerimi kapatıp, sesini hatırlamaya çalışıyorum. Dostum, kardeşim, sahne arkadaşım… Her veda erken veda... Hele sana, her veda aynı acıyla boğazımda düğümleniyor…

"SENİ ÇOK ÖZLEDİM"

Esra Akkaya'nın kardeşi Sarp Akkaya'nın ikizi olan oyuncu Kaya Akkaya ise arkadaşı için "İyi ki doğdun Onur, iyi ki doğdun dostum... Bin cümle var boğazımda, sadece biri çıkıyor. Seni çok özledim" mesajını yayınladı.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay ile Kaya Akkayadan Onur Bayraktar paylaşımı