Cadde Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim'

Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim'

08.11.2023 - 14:20 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, 'Pretty Boys Are Poisonous' adlı şiir kitabında düşük yapmasının verdiği acıdan bahsetti. Doğmamış bebeğine veda eden Fox, geçmişte ünlü isimlerle fiziksel ve psikolojik istismar içeren ilişkiler yaşadığını da açıkladı.

Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti Her türlü bedeli öderim

Brian Austin Green ile evliliği kötü giden Megan Fox, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde Machine Gun Kelly (MGK) ile tanışmış ve genç şarkıcıya aşık olmuştu. Aşkı için evliliğini bitiren Fox, MGK ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ikili, geçtiğimiz sene ise evlilik kararı almıştı. Nikah masasına oturmaları beklenirken ilişkilerini noktalayan ikili, ayrı kalmaya dayanamamış ve kısa süre sonra tekrar bir araya gelmişti.

Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti Her türlü bedeli öderim

"FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK İSTİSMAR İÇEREN İLİŞKİLERİM OLDU"

Güzel oyuncu, son olarak Good Morning America'ya konuşarak; 'çok ünlü' bazı insanlarla yaşadığı 'kötü' ilişkileri hakkında konuştu.

"Hayatım boyunca en az bir fiziksel istismar içeren ilişkim ve birkaç psikolojik istismar içeren ilişkim oldu" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Sadece birkaç kişiyle kamuoyu önünde ilişkim oldu. Ancak korkunç ve aynı zamanda ünlü, çok ünlü insanlarla bağlantılarım oldu. Ama kimse o insanlarla ilişkim olduğunu bilmiyor.

Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti Her türlü bedeli öderim

Fox, bahsettiği erkeklerin isimlerini vermese de, daha önce Brian Austin Green ile evli olduğu ve meslektaşları Shia LeBeouf ve David Gallagher ile romantik ilişkiler yaşadığı biliniyor.

Haberin Devamı

Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti Her türlü bedeli öderim

DÜŞÜK YAPMASIYLA İLGİLİ ŞİİR YAZI

37 yaşındaki aktris, 'Pretty Boys Are Poisonous' adlı şiir kitabında, düşük yapmasının yaşattığı acıdan da bahsetti. "Yatağınızın yanında bir ultrason fotoğrafı var, 10 hafta ve 1 günlük bir bebek..." diye yazan ünlü isim, şöyle devam etti:

Ama şimdi veda etmek zorundayım. Gözlerimi kapatıyorum ve seni içimden söküp alırlarken göğsümde sıkıca tuttuğumu hayal ediyorum. Her türlü bedeli öderim. Lütfen söyleyin, ruhu için gereken fidye nedir?