Cadde 'Dönence'de Gülce babasının vedasını izledi! 'Ölüm bizi ayıramaz'

'Dönence'de Gülce babasının vedasını izledi! 'Ölüm bizi ayıramaz'

16.08.2023 - 07:55 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizisi 'Dönence', altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dönence, salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Dönencede Gülce babasının vedasını izledi Ölüm bizi ayıramaz

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin yeni dizisi 'Dönence' nefes kesen altınca bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

'DÖNENCE' SON BÖLÜM...

ÖZGÜR VE MİRO ARASINDAKİ GERİLİM ARTTI!

Dizinin son bölümünde; birçok kez karşı karşıya gelen Özgür ve Miro arasındaki gerilim her geçen gün daha da çok artarken ikili, vicdanlarıyla yüzleşip gerçekleri itiraf etme noktasına gelirler; Özgür kaçakçı damgası yemekten son anda kurtulurken yaptığının büyük bir hata olduğunu anlayıp Gece’yle ilişkilerine zarar vermemek adına durumu ona itiraf eder.

GECE AŞKINI İTİRAF EDEMEDİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CEM'İN AİLE DÜŞÜNCESİ

Cem, ameliyat masasında kalmaktan korkar ve ailesi için plan yapmaya başlar. Cem, ölmesi durumunda ailesinin maddi ve manevi zorluk çekmesini istemez. Bu yüzden her şeyi planlamak isteyen Cem, çocukları ve Verda için ayrı ayrı hesap açtırır.

Dönencede Gülce babasının vedasını izledi Ölüm bizi ayıramaz

Haberin Devamı

GÜLCE'NİN ZOR ANLARI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZGÜR, CEM'İN VERDİĞİ KUTUYU ALDI

Gece'nin Cem'e Özgür için iş bulmasını rica eder ve Harun'a olan borcunu söyler. Özgür Gece'nin babasına bunları anlattığını öğrenince Gece'ye öfkelenir. Gece, neler olduğunu anlamaz ta ki Özgür'ün evine gidene kadar. Cem, ameliyata girmeden önce ailesine kayıt bırakır. Gece, Gülce ve Verda'ya hastalığından bahsetmeyen Cem, veda görüntülerini Özgür'e bırakmaya karar verir. Özgür, onlarca soru işaretiyle Cem'in verdiği kutuyu alır ve hiçbir şey yapamaz.

Dönencede Gülce babasının vedasını izledi Ölüm bizi ayıramaz

CEM SIRLARINI ÖZGÜR'E EMANET ETTİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MERAKINA YENİK DÜŞTÜ

Cem'in verdiği kutuyu açmamak için direnen Özgür, merakına yenik düşer ve Cem'in başına kötü bir şey gelmesinden korkar. Özgür, açtığı kutuda veda videosunu izleyince Cem'in peşine düşer. Cem'in gittiği hastanede soluğu alan Özgür, Cem'i ameliyata girmeden yakalar ve ailesiyle vedalaşması için Cem'e yalvarır.

Dönencede Gülce babasının vedasını izledi Ölüm bizi ayıramaz

GÜLCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Rüzgar abisinden gizlice masanın üzerinde duran belleği alır ve Gülce’ye verir. Gülce’ye bellekte yunus videoları olduğunu söyleyen Rüzgar görüntüleri izleme teklifinde bulunur.

GÜLCE BABASININ VEDASINI İZLEDİ- İZLEMEKİÇİN TIKLA

Belleği bilgisayara takan Gülce, karşısında babasını görünce büyük şaşkınlık yaşar. Babasının veda konuşmasını dinleyen Gülce 'ölüm bizi ayıramaz' sözlerini duyunca gözyaşlarına boğulur.

Haberin Devamı

Dönencede Gülce babasının vedasını izledi Ölüm bizi ayıramaz

DÖNENCE YİNE ÇOK İZLENDİ

Dönence, yayınlanan yeni bölümü ile Total kategoride 2.47 reyting ve yüzde 9,71 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 2,37 reyting ve yüzde 8,93 izlenme payı alarak, günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı altıncı bölüm sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

Dönence dizisi, yeni bölümleriyle salı günü 20.00'de Kanal D'de.