Cadde 'Dört çocuk yeterli...'

'Dört çocuk yeterli...'

29.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Daha önce beş çocuk istediğini dile getiren Behati Prinsloo, katıldığı bir şovda “3-4 tanenin daha iyi olacağını sanıyorum. Sonuçta onları taşıyan benim!” dedi

Dört çocuk yeterli...

Victoria’s Secret meleklerinden Behati Prinsloo, Ellen DeGeneres’in sunduğu şov programına konuk oldu. Şarkıcı Adam Levine’le evli olan Namibyalı model, ailesini genişletmek istediğini söyledi.

İki çocuk annesi, “Eşim beş çocuk istiyordu ve ben de başlarda böyle düşünüyordum. Ama şimdi 3-4 tanenin, daha iyi olacağını sanıyorum. Sonuçta Adam’ın her istediği olacak diye bir şey yok! Onları taşıyan benim...” sözleriyle güldürdü.

Son dönemde memleketine yaptığı gezilerle gündeme gelen Prinsloo, nesli tükenen hayvanlar için yürüttüğü çalışmalardan da bahsetti. Katıldığı bir vahşi hayatı koruma derneği tarafından ‘Gergedanların Annesi’ lakabını alan 31 yaşındaki model, “Onları hastalıklara çare olduğuna inandıkları boynuzları için avlıyorlar. Ama bu doğru ve yasal değil. Bu durumu anlatmak ve farkındalık yaratmak istiyorum” diye konuştu.

Dört çocuk yeterli...



2014 yılında Adam Levine ile evlenen Prinsloo’nun, iki yaşında Dusty Rose ve bir yaşında Gio Grace adında iki kızı var.