Cadde Drake'in 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu!

Drake'in 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu!

15.12.2022 - 11:55 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Kanadalı rapçi Drake (36), konserinde taktığı gösterişli kolye ile adından söz ettirdi. 42 adet nişan yüzüğü pırlantasından oluşan ve 'Önceki Nişanlar' adını taşıyan kolyenin dudak uçuklatan fiyatı da ortaya çıktı. Magazin gündemine oturan parçanın, 'Drake'in düşündüğü ama asla gerçekleştirmediği evlilik tekliflerine' bir atıfta bulunduğu da açıklandı.

Drakein 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu

ABD'nin Houston kentinde gerçekleştirilen ve 9 kişinin izdiham nedeniyle hayatını kaybettiği Astroworld Festivali'nde sahne alan şarkıcı Drake'in, geçtiğimiz aylarda yaşanan trajedinin ardından eğlenceye gittiği iddia edilmişti. Independent'in haberine göre; Drake, Houston'daki bir striptiz kulübünde yaklaşık 1 milyon dolar harcamıştı.

Haberin Devamı

Rapçinin arkadaşı olduğu belirtilen DJ Akademiks'in sosyal medya hesabında, 9 Kasım'da paylaştığı videoda birçok kadının nakit paraları topladığı görülmüştü. Videoyu çeken kişi, parayı sayan kadınlardan Drake'e teşekkür etmelerini istediğinde hepsi bir ağızdan; "Teşekkürler Drake" diyerek karşılık vermişti.

Drakein 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu

PAYLAŞIMI SİLDİLER

Gece kulübünün hesabından sildiği ancak daha sonra The Sun'ın yayımladığı paylaşımda ise Drake'in orada bulunduğuna işaret edecek şekilde rapçinin Instagram hesabının etiketlendiği ortaya çıkmıştı.

5 Kasım'da düzenlenen festivalde yaşananların ardından rapçi, Instagram hesabından; "Son birkaç günümü bu yıkıcı trajediyi kabullenmeye çalışarak geçirdim" demişti. Striptiz kulübünün müdavimlerinden biri olduğu belirtilen Drake'in, festivalden birkaç gün önce de mekana gittiği düşünülüyor.

Haberin Devamı

TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

BBC'de yer alan habere göre; konserde yaralanan bir kişi, ünlü rapçi Travis Scott ve Drake'i kalabalığı kışkırtmakla suçlayarak, 1 milyon dolar tazminat istemişti. 23 yaşındaki Kristian Paredes tarafından açılan davada, Scott ve Drake 'isyan ve şiddeti kışkırtmakla' suçlanırken, mekan ve eğlence şirketinin yeterli güvenlik ve tıbbi hizmetler sağlamadığı iddia edilmişti.

233 MİLYON TL!

Tüm bunların ardından Drake, kuyumcu Alex Moss'un elinden çıkan ve daha önce sevdiği tüm kadınlara saygı duruşunda bulunan yepyeni ve gösterişli bir kolyesini gösterdi. Elmas uzmanı Zack Stone, rapçinin kolyesinin tam 12,5 milyon (Yaklaşık 233 milyon TL) dolar değerinde olduğuna inanıyor.

Drakein 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu

Kuyumcu Moss, toplamda 42 nişan yüzüğünden oluşan ve 351.38 karat pırlanta içeren kolyeyi tanıtırken, "Drake'in düşündüğü ama asla gerçekleştirmediği tüm evlilik teklifleri için, 'Önceki Nişanlar' başlıklı yeni parça" ifadelerini kullandı.

Parçanın yapımının 14 ay sürdü ve her elmas elle seçildiği de açıklandı. Multimilyonluk pırlanta, tamamı 18 ayar beyaz altınla işlenmiş yuvarlak, zümrüt, prenses ve armut kesim pırlantalar içeriyor.

Drakein 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu

"EN ETKİLEYİCİ MÜCEVHER"

Stone, Pagesix'e yaptığı açıklamada; "Drake'in 'Önceki Nişanlar' kolyesi muhteşem bir mücevher parçası ve muhtemelen Kendrick Lamar'ın Haziran ayında Glastonbury'deki konserinde taktığı elmas dikenli taçtan bu yana gördüğümüz en etkileyici mücevher" diye konuştu.

Haberin Devamı

Stone, "Karmaşık parçanın merkezinde armut kesim bir elmas yer alıyor," diye belirtti ve ekledi:

Armut kesim pırlantalar, duygusal bir bağı veya bağlantıyı temsil eden zamansız, klasik bir kesimdir. Bu seçim, rapçinin başarısız ilişkilerine inat etmek yerine onlara saygı göstermeye istekli olduğunu düşündürüyor.