Cadde ‘Dünya sadece izliyor’

‘Dünya sadece izliyor’

18.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sanatçılar, İsrail’in Gazze’ye saldırılarının devam etmesine sosyal medyada tepki gösterdi. Berk Atan, “Binlerce masum çocuk hayatını kaybediyor ve tüm dünya sadece izliyor” dedi.

‘Dünya sadece izliyor’

Ünlü isimler, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına tepki gösterdi. Instagram’dan “Dünya öyle bir yer haline geldi ki” diye söze başlayan Burcu Güneş, “Artık buradan kötülüğü yayınlamak bile insanın gücüne gidiyor. Savaşın kimseye faydası yoktur, olmamıştır. Hiçbir bebeğin, hiçbir masum sivilin her ne sebeple olursa olsun öldürülmesi, hedef alınması kabul edilemez. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun hepimiz biriz. Ve Allah bu dünyayı insan ırkı için yaratmış zannediyorsak yanılıyoruz, böyle düşünen firavunlar yanıldılar. Kendimize gelmeliyiz” diye yazdı.

Haberin Devamı

Sert bir mesaj yayınlayan Hakan Ural, “2023 yılında Gazze’de 2 milyon insan dokuz gündür susuz, elektriksiz, ilaç ve yemek yok. Hiçbir hasta yardım alamıyor. Çocuklar ölüyor. Morglar ağzına kadar dolu ve 24 saat üstlerine bomba yağıyor. Günaydın” dedi.

Çocukların fotoğrafını paylaşan Berk Atan, “Tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de Filistin halkına dehşet yaşatılıyor. Bu resmen kılıfına uydurulmuş bir sivil katliamına dönüştü. Binlerce masum çocuk hayatını kaybediyor ve tüm dünya sadece izliyor” ifadelerini kullandı.