Cadde 'Dünya starları kısa boylu ve minyon'

'Dünya starları kısa boylu ve minyon'

03.10.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu 'İnceden İnceden' adlı son single’ı ile müzikseverlerle buluşan Tuğba Yurt oldu.

Dünya starları kısa boylu ve minyon

"KISA BOYLU OLMAKTAN MUTLUYUM"

Haberin Devamı

Tuğba Yurt, boyunun 1.63 cm olduğunu belirterek, "1.63 boyundayım ve bundan mutluyum. Çünkü dünya starları kısa boylu ve minyon. Bir de kan dolaşımı kısa boylularda çok olduğu için daha zeki oluyorlar” dedi.

"ÜNLÜ OLMANIN SORUMLULUKLARI VAR"

Ünlü olmanın kendisinde ve hareketlerine daha fazla dikkat etmesine sağladığını vurugulayan Tuğba Yurt, "Bilinirliğin verdiği sorumluluk hareketlerime dikkat etmemi sağlıyor. Bunun farkındayım. Ve sürekli eksiklerimi görerek kendimi yenilemeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

"REKLAMLARDA OYNAMAK İSTİYORUM"

Oyunculuk teklifleri aldığını ancak oyunculuk yerine reklamlarda yer almayı istediğini dile getiren güzel şarkıcı, "Oyunculukla ilgili yaz dizilerinde sürekli teklifler geldi ama ben müzik dışında farklı bir şey yapmayı istiyorum. Bir de reklam teklifleri geliyor dizi yerine reklamda olmak daha güzel olucaktır” dedi.

Haberin Devamı

"MÜZİKTEN BAŞKA İLGİ ALANIM YOK"

Müzikten başka hayatta hiçbir konuyla ilgilenmeyi düşünmediğini söyleyen Tuğba Yurt, "Bugüne kadar müzikten başka hiçbir şeyle ilgilenmedim. Başka bir şeye yeteneğim yok gibi masa tenisi ve tavlayı da çok iyi oynarım” dedi.

"BÜYÜK PRODÜKSİYONLU KONSER"

tuğba yurt, hayalinde çok büyük bir orkestra ve büyük prodüksiyonlu bir konser vermek olduğunu belirterek, "Çok büyük senfoni gibi orkestra, dansçılar çok büyük bir prodüksiyonun olduğu bir konser yapma hayalim var” şeklinde konuştu.

"KADIN MUHABBETLERİNİ SEVMİYORUM"

Kız arkadaşlarının aksine erkek arkadaşlarıyla konuşmayı daha çok sevdiğini vurgulayan ünlü şarkıcı, "Erkek arkadaşlarımla konuşmayı daha çok seviyorum, ama kadınlarla oturup 'ya saçımın rengi nasıl?', 'oje olmuş mu?' konuşmalarını sevmiyorum' ifadelerini kullandı.