Cadde Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular

Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular

30.11.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Prens Harry ile Meghan Markle, iki yıl önce Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Kraliyet Ailesi'nden iki kişinin oğulları Archie'nin ten renginin nasıl olacağı hakkında konuştuğunu açıklamıştı. Bu açıklama üzerine Kraliyet Ailesi ırkçılıkla suçlanmıştı. Meghan ile Harry'nin isimlerini vermeyi reddettiği bu iki kişinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.

Düşes Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler demişti İfşa oldular

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
2016'nın başlarında tanışan ve aynı yılın ekim ayında aşk yaşadıklarını duyuran Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, 2017 yılında nişanlandıklarını açıklamış; bir sonraki yıl ise görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İkili, 2019'da oğulları Archie Harrison'ı, 2021'de ise kızları Lilibet 'Lili' Diana'yı kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

2020'de İngiltere'yi ve Kraliyet görevlerini bırakma kararı alan ünlü çift 2021'de Oprah Winfrey ile tüm dünyayı sarsan bir röportaj yapmıştı. Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'nin içinde nasıl kapana kısılmış hissettiğini ve intihara meyilli bir hale geldiğini anlatarak; Archie'ye hamileyken aileden iki kişinin 'bebeğinin ten renginin ne kadar koyu olacağına dair endişelendiğini' duyduğunu iddia etmişti.

Düşes Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler demişti İfşa oldular

"IRKLA İLGİLİ SORUNLAR ENDİŞE VERİCİ"

Irkçılıkla suçlanan Kraliyet Ailesi adına Saray'dan açıklama gelmiş ve "Öne sürülen sorunlar, özellikle de ırkla ilgili sorunlar endişe verici. Bazı hatıralar değişiklik gösterse de, bunlar ciddiye alınır ve aile tarafından özel olarak ele Harry, Meghan ve Archie her zaman çok sevilen aile üyeleri olacak" ifadeleri kullanılmıştı.

Haberin Devamı

Düşes Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler demişti İfşa oldular

İSİMLER ORTAYA ÇIKTI

Yıllardır merak edilen ve 'ırkçı' olarak etiketlenen bu iki isim, sonunda ortaya çıktı. İngiliz yayıncı Piers Morgan, 'Piers Morgan Uncensored' adlı programının son bölümünde, yazar Omid Scobie'nin yeni biyografik kitabı 'Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival'ın Hollanda baskılarında yanlışlıkla bahsedilen, Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu Archie'nin ten rengiyle ilgili 'endişeleri' olduğu iddia edilen iki Kraliyet mensubunun isimlerini açıkladı.

Düşes Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler demişti İfşa oldular

Morgan'a göre bu isimler; Kral III. Charles ve Harry'nin ağabeyi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'dı.

Düşes Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler demişti İfşa oldular

"BUNU BİLMEYE HAKKINIZ VAR"

58 yaşındaki yayıncı, izleyicilerine; 'Kraliyet Ailesi'nden herhangi biri tarafından ırkçı yorumlar yapıldığına inanmamasına rağmen, vatandaşlarının başka bir ülkeden sadece bir avuç okuyucunun istemeden sahip olduğu bilgileri bilmeye hakkı olduğunu düşündüğünü' söyledi:

Açıkçası, eğer Hollandalılar bir kitapçıya girip bu isimleri görebiliyorlarsa, o zaman İngiliz Kraliyet Ailesi'ne para ödeyen İngiliz vatandaşlarının, yani sizin de bunu bilmeye hakkınız var.