Cadde DUYDUNUZ MU?

DUYDUNUZ MU?

24.04.2008 - 03:40 | Son Güncellenme:

Anneler Günü’ne özel kampanya Harvey Nichols kozmetik departmanı bu yıl “Anneler Günü”ne özgü çok özel kampanyalar sunuyor.

DUYDUNUZ MU

Anneler Günü’ne özel kampanya
Harvey Nichols kozmetik departmanı bu yıl “Anneler Günü”ne özgü çok özel kampanyalar sunuyor. Harvey Nichols, annesine en güzel parfümü almak isteyen herkesi 5 -11 Mayıs tarihleri arasında kozmetik reyonuna bekliyor.  Özel aktiviteler ve küçük hediye promosyonlarının gerçekleştirileceği haftada Corthuise, Il Profumo, Maitre Parfumeur Et Gantier ve Miller Harris parfümlerinden alanlara aynı parfümün ikincisi hediye olarak veriliyor. Yine aynı dönemde; 100 ml’lik Tom Ford, Estee Lauder parfüm, Michael Kors, Missoni, Donna Karan Gold, Agent Provocateur, Juicy Coiture, Cartier, Salvatore Ferragamo ve Lanvin marka parfüm alanlara aynı parfümün 30 ml’si de hediye olarak veriliyor. Ayrıca kozmetik reyonlarında, 5- 11 Mayıs haftası içinde farklı hediyeler ve çeşitli etkinlikler de sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

İLK BEN GÖRDÜM!
Çift etkili deodorant
NIVEA,’nın yeni deodorantı NIVEA Deodorant Double Effect, çift etkili bir ürün. Nivea uzmanlarının verdiği bilgiye göre, Double Effect koltuk altı cildini yumuşatıyor ve böylece buradaki tüylerin daha derinden alınmasını sağlıyor. Böylece, koltuk altlarınız hem daha uzun süre pürüzsüz ve güzel görünüyor hem de tüy alma sıklığınız eskisine kıyasla süre olarak uzuyor.

Gün boyu ipeksi cilt
Golden Rose’un fondöteni son derece hafif bir dokuya sahip ve önemli bir özelliği de uygulandıktan hemen sonra pudraya dönüşerek ciltle bütünleşip, cilde ipeksi ve mat bir görünüm vermesi. Uzun saatler kalıcılığını koruyan ürün, gün boyu pürüzsüz bir ciltle dolaşmak isteyenler için...   14,95 YTL

Haberin Devamı

Hem makyaj hem bakım
Parlatıcılar, size taze bir görünüm vermeye yardımcı olur. Ancak sürekli makyaj tazelemeye vakit bulamayan veya sıcak günlerde makyaj yapmaktan kaçınanlar içinse en pratik ürünlerden biri de asıl amacı dudakları nemlendirmek ve güneşten korumak olan ancak sürüldüğü anda yoğun bir parlaklık sağlayan Blistex Lip Splash.  Eczanelerde. 11 YTL

Organik şampuanla sağlıklı saçlar
Organicum, sertifikalı organik bitkilerle elde edilen bir şampuan. Formülünde, yeni ve özel bir damıtma yöntemiyle elde edilen bitki suları bulunuyor. Şampuanın kepeklenme, kuruluk gibi sorunları giderdiği söyleniyor.