Cadde Ebru Polat'ın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı

Ebru Polat'ın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı

24.07.2023 - 17:04 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Polat, hayranlarıyla soru cevap yaptığı sırada, çıplak fotoğrafları için gelen teklifi söyleyerek dudak uçuklattı.

Ebru Polatın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı

Zaman zaman harcamalarıyla konuşulan şarkıcı Ebru Polat, bir paket sakıza 895 TL ödemiş ve fişi 3,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı. Ebru Polat, "Çiğnediğim tek sakız bu 900 TL olmuş. Uçtu gitti ama aldım tabii yine de" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

TEPKİ YAĞDI

Polat'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken tepkiler de beraberinde gelmişti. Şarkıcının paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Millet evine ekmek götüremiyor, yazık" diyerek tepki göstermişti.

Ebru Polatın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı

GÜNLÜK KAZANCI 40 BİN TL

Şarkıcılığın yanı sıra kişisel bakım ürünleri sattığı bir markası bulunan Polat, geçtiğimiz aylarda bir günde 1890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını açıklamıştı.

Ebru Polatın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı

"KABUL ETSEM Mİ ACABA?"

Polat, son olarak takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Ebru Polat, bir takipçisine, "Seksi miyim yahu o kadar! 'Seksi olmak matah bir şey değil' derdim eskiden. Ta ki çok ünlü bir site nü fotoğraflarıma 500 bin dolar teklif edene kadar. Kabul etsem mi acaba?" yanıtını vererek takipçilerini hayrete düşürdü.

Ebru Polatın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı