Cadde Ebru Şahin'le arası bozuk mu? Burcu Binici'den açıklama

Ebru Şahin'le arası bozuk mu? Burcu Binici'den açıklama

02.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Tankurt Manas ile ilişkilerinin kısa bir süre önce başladığını ve mutlu olduklarını söyleyen Binici, sevgilisiyle Fulya'daki bir kafede objektiflere takıldı. Sektördeki kadın ve erkek oyuncular arasındaki kazanç adaletsizliği hakkında konuşan ünlü isim, kendisi gibi oyuncu Ebru Şahin ile küs olduğu iddialarına son noktayı koydu. İşte Binici'nin açıklamaları...

Ebru Şahinle arası bozuk mu Burcu Biniciden açıklama

SEÇKİN ŞENVARDAR/MİLLİYET
Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisiyle setlere dönen Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Burcu Binici ve Tankurt Manas (30), geçtiğimiz haftalarda ilk kez Arnavutköy’deki bir mekanda baş başa otururken görüntülenmişti. Birlikte kahve keyfi yapan yeni aşıklar, objektiflere gülümseyerek poz vermişti. İlişkilerinin kısa bir süre önce başladığını belirten 36 yaşındaki Burcu Binici, mutlu olduklarını ifade etmişti.

Haberin Devamı

Mutlu birliktelikleri devam eden Burcu Binici ile sevgilisi Tankurt Manas ile Fulya'daki bir kafede objektiflere takıldı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı diziyle ekranlara dönecek olan Binici, kadın ve erkek oyuncular arasındaki kazanç adaletsizliğinin giderilmeye başlandığını söyledi.

Ebru Şahinle arası bozuk mu Burcu Biniciden açıklama

"Ben hakların eşit olmasından yanayım" diyen Binici, kadınların iş hayatında ve toplumda erkeklerle eşit görülmesi gerektiğini söyleyip; "Güçlü kadınlar istiyoruz bundan kastım dünyayı kurtarsın değil, eşit şartlarda haklarda. Bir şirkete erkeğin 20 bin, kadının 5 bin alması gibi ama aynı işi yapıyor olması gibi. Şimdi sektörde artık kadın ve erkek oyuncunun aldığı paranın eşitliğine dikkat ediyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

"KENDİMİ İZLERKEN BEĞENMİYORUM"

Burcu Binici ayrıca pek iyi bir televizyon izleyici olmadığını ancak sektörü takip edecek kadar ekranda vakit geçirdiğini söyledi. Ancak güzel oyuncu, kendisini televizyonda izlerken beğenmediğini ifade edip; "Kendimi izlerim tabii herkes bakar nasıl oynadığına. Eksilerine artılarına bakarsın. Kendimi izlerken beğenmiyorum" dedi.

"ARTIK DİZİLERDE KADINLAR ÖDLÜRÜLMÜYOR"

Televizyon ekranlarındaki dizilerde artık kadına şiddetin daha az gösterildiğini de sözlerine ekleyen oyuncu, "Artık ölçülü bence şiddet işleri, ekranda artık en azından kadın işleri izlemeye başladık, kadınlar öldürülmüyor. Her seferinde kadın öldürelim, asalım keselim değil. Şimdi mesela bizim işte kadınlar çok güçlü, bizim ekibin önceliği kadınlar. O kadar dişi, ve güçlü yazıldı ki kadınların hikayesi" şeklinde konuştu.

Ebru Şahinle arası bozuk mu Burcu Biniciden açıklama

"EVLENMEK KOLAY"

Yaklaşık iki aydır rapçi Tankurt Manas ile aşk yaşayan Burcu Binici mutlu olduklarını ancak evliliği düşünmek için henüz erken olduğunu ifade edip şöyle devam etti: 

Çok mutluyuz ve çok yeniyiz. O aşama gelirse hemen gideriz nikah dairesi buradan 10 adım. Sağlıklı birey kalmak çok önemli çiftlerde... Saygılı bir şekilde birbirine iyi gelmek, evlilik ne ki? Yoksa herkes evleniyor, kolay. Kimse kolay kolay boşanmak için evlenmez, vardır bir sebebi. Boşananlara da saygı duymak lazım, olmuyorsa zorlamamak lazım. Kötü bir şey değil boşanmak, evlilik gibi.

EBRU ŞAHİN'LE KÜS MÜ?

Burcu Binici ayrıca bir dönem sıkı dost olup daha sonra aralarının açıldığı Ebru Şahin'le küs olmadıklarını ve Şahin'in düğününe davetli olmadığını söyledi. Cedi Osman ile Ebru Şahin'i çok yakıştırdığını belirtip çifte mutluluklar dileyen Binici, eski dostu Şahin'i kız kardeşi gibi gördüğünü ancak yollarını ayırdıklarını belirtip şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Biz Ebru ile davetiyelik bir diyalogda değiliz. Ama o benim hâlâ kız kardeşim. Bizim sadece belirli bir yerde yolumuzun ayrılması gerekiyordu. Acayip tatlılar, önlü arkalı fotokopi gibiler. Mutlu olsunlar, nasıl güzeller... Allah nazarlardan saklasın. Ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyordur. Bizim yolumuzun ayrılması gerekiyordu. Bir şey olsa birbirimize koşarız. Birbirimizi görünce sarılıyor ve konuşuyoruz. Hiçbir kötü tarafımız yok. O da ben de gıyabında kötü dileklerde bulunmayız. Fikir ayrılıkları oluyor, anne ve babanla da oluyor. Ne onun benimle ne de benim onunla bir sorunumuz yok.

Ebru Şahinle arası bozuk mu Burcu Biniciden açıklama