Cadde Ebru Şallı açıkladı! Uğur Akkuş ile boşanıyor mu?

Ebru Şallı açıkladı! Uğur Akkuş ile boşanıyor mu?

29.03.2023 - 16:02 | Son Güncellenme:

Ekim 2022'de eşinden araçta fiziksel şiddet gördüğü iddiasıyla magazin gündemine gelen Ebru Şallı'nın, 2019 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Uğur Akkuş ile yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. 46 yaşındaki eski manken, boşanma davası olmadığını açıklasa da, sosyal medya paylaşımı ile evlilikte kriz yaşandığı haberini doğruladı.

Ebru Şallı açıkladı Uğur Akkuş ile boşanıyor mu

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, iki yıllık beraberlik sonrası 2019'da Çırağan Sarayı'nda hayatlarını birleştirmişti. Ünlü çift ile ilgili geçtiğimiz ekim ayında şoke eden bir haber gündem olmuştu. Uğur Akkuş'un, eşi Ebru Şallı'yı seyir halindeki araç içinde darp ettiği öne sürülmüştü. İkili, çok konuşulan iddiayı reddetmişti.

Haberin Devamı

Geçmişte yaşadıkları krizleri atlatıp beraberliklerine bir şans daha veren Ebru şallı ve Uğur Akkuş'un, bu kez fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma noktasına geldiği belirtildi.

Ebru Şallı açıkladı Uğur Akkuş ile boşanıyor mu

FOTOĞRAFLARI SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!

Evliliğini bitirmek için harekete geçtiği konuşulan Şallı'nın, iş insanı eşi ile olan fotoğraflarını sosyal medya sayfasından kaldırması ve Uğur Akkuş'u Instagram'da takip etmeyi bırakması dikkat çekti.

Ebru Şallı açıkladı Uğur Akkuş ile boşanıyor mu

"HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN"

Ayrılık iddiası sonrası gözlerin çevrildiği eski mankenden çarpıcı bir açıklama geldi. Henüz boşanma davası açmadığını vurgulayan Ebru Şallı, evliliğinin bitme noktasına geldiği dedidokusunu ise kabul etti.

Çıkan haberlere istinaden bunları yazmak istedim. Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun.

Ebru Şallı açıkladı Uğur Akkuş ile boşanıyor mu