Cadde Ece Erken'den 'Acılar çabuk unutluyor' yorumuna yanıt!

Ece Erken'den 'Acılar çabuk unutluyor' yorumuna yanıt!

29.08.2022 - 11:34 | Son Güncellenme:

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırda kaybeden Ece Erken, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Tüm vaktini oğuyla geçiren ve tatil yapan ünlü sunucu, keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları Erken'i takdir edip, oğlu için ayakta durması gerektiğini söylerken; bazıları da Erken'i eleştirmeye devam ediyor. Ünlü isim kendisine gelen bu eleştirilerden birine isyan etti. İşte detaylar...

Ece Erkenden Acılar çabuk unutluyor yorumuna yanıt

Uzun süredir ekranlardan uzak olan sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmişti. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Erken, geçtiğimiz haftalarda Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile de miras sebebiyle karşı karşıya gelmişti.

Haberin Devamı

'BAKICI ARIYOR' İDDİASI

Magazin gündeminden düşmeyen Ece Erken, geçtiğimiz günlerde de bakıcı bulamadığı haberleriyle adından söz ettirmişti. İddialara göre; yeni bir bakıcı arayışına giren Ece Erken, ayda 10 bin TL'yi gözden çıkardığı ancak buna rağmen kimseye bulamamıştı. Bu durumdan dert yanan ünlü ismin; "Bakıcı fiyatları o kadar artmış ki; çevremdeki birçok kişi dolarla maaş verdikleri bakıcıların parasını iki kişi ortak karşılıyor. Bakıcı haftanın 3 günü birinde, 3 günü de diğerinde kalıyor" dediği öne sürülmüştü.

Ece Erkenden Acılar çabuk unutluyor yorumuna yanıt

"EYMEN'İN BEN BÜYÜTTÜM"

Hakkında çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Ece Erken; sosyal medya hesabından isyan etmişti. Bakıcı değil, evine yardımcı aradığını belirten ünlü sunucu, Twitter'da şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Eymen 7 yaşında. Ben büyüttüm, büyük bir keyifle. Eve yardımcı en az 10 bin TL istiyor dedim ama...

Instagram hesabından da peş peşe paylaşımlar yapan Erken, ilk olarak "Bakıcı 1000 dolardan başlıyor, veremem valla. Ben eve yardımcı arıyorum. Dadılık işimiz yok, dadı benim" demişti.

Ardından kahvaltı sofrasında oğlunu paylaşan 44 yaşındaki ünlü isim, Eymen'i kast ederek; "Benimki zaten kendine bakıyor artık" notunu düşmüştü.

O YORUMA KAYITSIZ KALAMADI

Zaman zaman yaptığı paylaşımlar nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ece Erken, dün Instagram hesabından arabasında oğulyla  paylaşım yaptı. Bu paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Erken'i takdir edip, oğlu için ayakta durması gerektiğini söylerken; bazıları da Erken'i eleştirdi.

Bir takipçisinin 'Acılar çabuk unutluyor' yorumuna kayıtsız kalamayan ünlü sunucu, "Sevdiğinizi kaybettiniz mi? Yaşadınız mı benim yaşadığımı? Yaşadıysanız muhattap alacağım sizi" yanıtını verdi.

Ece Erkenden Acılar çabuk unutluyor yorumuna yanıt

"HANİ İLAÇLA YAŞIYORDUN?"

Öte yadan oğlu Eymen ile tatil yapan Ece Erken, birkaç ay önce havuz başında verdiği pozları takipçileriyle paylaşmıştı. Gönderisine binlerce beğeni ve yorum gelen ünlü sunucu, bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna isyan etmişti.

 

Bir takipçisi Erken'e; "Ne çabuk kendine geldin hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların biti galiba" yorumunda bulunmuştu. Bu sözlere kayıtsız kalamayan Ece Erken ise şu sözlerle yanıt vermişti:

Haberin Devamı

Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın.

Bir başka takipçisi de ünlü sunucuya "Allah'a havale et Ece Hanım" sözleriyle destek vermişti.

Ece Erkenden Acılar çabuk unutluyor yorumuna yanıt