Cadde Ece Gürsel: En fazla parayı parfümlerime harcıyorum!

Ece Gürsel: En fazla parayı parfümlerime harcıyorum!

26.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Manken ve sunucu Ece Gürsel, önceki günlerde bir parfüm mağazasının açılışına katıldı. Mağazada parfümleri tanıtan Gürsel, "En fazla parayı parfümlere harcıyorum" diyerek, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Ece Gürsel: En fazla parayı parfümlerime harcıyorum

Ece Gürsel, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda kameralara yansımıştı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını cevaplayan ünlü isim, uzun zamandır hayatında kimse olmadığını söyleyerek; "Aşkta yüzüm gülmüyor ama işlerimde tam tersi. Çalışmayı, ilişki yaşamaya tercih ettim her zaman" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"PARASI OLSUN, GÜÇLÜ OLSUN"

Model, "İlişkide en çok neyi ararsınız, aşk mı, para mı?" sorusuna, "O kadar çok şey arıyorum ki, o yüzden yalnızım. Tabii ki parası olsun, güçlü olsun. Ben güçlü bir insansam, benim altımda ezilemez. Dengeli olması lazım. Ne benim altımda olmalı ne de benim üstümde... Dengeyi kuramazsan o ilişki yürümez zaten. Yakışıklı olsun tabii benim yanıma yakışsın" cevabını vermişti.

Ece Gürsel: En fazla parayı parfümlerime harcıyorum

"Şimdi ki ilişkileri nasıl görüyorsunuz?" sorusunu ise Gürsel, "Şimdi bir evlendiklerini duyuyoruz bir de ayrıldıklarını... Çok kötü gidiyor ilişkiler. Sosyal medya çok kötü. Sosyal medya olduğu sürece hiçbir ilişkiler yürümez" diye yanıtlamıştı.

"EVLİLİK DIŞI ASLA ÇOCUK YAPMAM"

Öncesinde ise atıldığı bir YouTube programında özel hayatıyla ilgili dobra açıklamalar yapan Ece Gürsel, "Evlilik dışı çocuk yapar mısın?" sorusuna şöyle karşılık vermişti:

Haberin Devamı

Erkek arkadaşım çocuk istiyor ama ben evlilik dışı çocuk istemiyorum. Asla ve asla yapmam. Geçmişte anne olmayı hatta sperm bankasından başvurmayı da düşünüyordum. Fakat çocuklarla yaşamaya başlayınca bir bebeğin ne kadar zor büyütüldüğünü gördüm. Ben özgür ruhlu bir insanım.

Ece Gürsel: En fazla parayı parfümlerime harcıyorum

"PARFÜMSÜZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMEM"

Ünlü isim, çok konuşulan bu açıklamalarının ardından geçtiğimiz günlerde bir parfüm mağazasının Adana şubesinin açılışına katıldı. 39 yaşındaki Ece Gürsel, güzelliğiyle açılışın ilgi odağı oldu.

Mağazada parfümleri tanıtan Gürsel, “İnanın hayatımda en fazla parayı parfümlerime harcıyorum. İyi bir parfüm koleksiyonum var. Yeni çıkan parfümleri takip ediyorum, parfümsüz bir hayat düşünemem” itirafında bulundu.