Cadde Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu!

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu!

05.06.2023 - 09:28 | Son Güncellenme:

Yaklaşık üç yıldır alerjik hastalık ile mücadele eden, yaşadığı zor günleri "Gitmediğim doktor kalmadı" diyerek anlatan Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 31 yaşındaki şarkıcı, aynı durumda olup sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan insanlara elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu

Ece Seçkin, önceki gün Maslak Uniq Hall'de sahne aldı. Sahne öncesi sorulara yanıt veren şarkıcı, "Beyazlar içindeyim. Uzun zaman sonra ilk büyük İstanbul konserimiz. Uzun uzun provalar yaptık" dedi.

Haberin Devamı

Bir uğuru olup olmadığı sorulan Seçkin, "Sahne günleri uğurum tabii ki var. Açıklayamam, çok tuhaf. Okuyorum kendimi, bir de mutlaka annemi görüntülü arayıp konuşurum" açıklamasını yaptı.

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu

"GEÇEN YAZ SADECE BİR AKŞAM YEMEĞİNE ÇIKABİLDİK"

Yazın pek tatil yapamayacağını belirten şarkıcı, "Yaz tatilimizi uzun zamandır aynı lokasyonda yapıyoruz. Bu yaz zannetmiyorum uzun bir tatilimiz olsun. Geçen sene temmuz ayında sadece bir akşam yemeğe çıkabildik. Onda da Çağrı (Terlemez) geç gelmişti, çok üzülmüştüm. Bu sene de öyle olacak gibi gözüküyor ama biz bu tempoyu seviyoruz. Bundan şikayetçi değiliz, özlem olunca da güzel oluyor" ifadelerini kullandı.

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu

"HASTALIĞIM BİRAZ DAHA İYİ"

Uzun zamandır İdiyopatik Alerji hastalığıyla mücadele eden Ece Seçkin, "Sosyal medyadan bana çok yazıyorlar. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, hepsine cevap vermeye çalışıyorum. Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu. Benim hastalığım şu an biraz daha iyi durumda. Çok iyiyim yani şu an. Doğru doktor, doğru tedavi ve doğru teşhis çok önemli" açıklamasını yaptı.

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu

Haberin Devamı

"BENİM GİBİ MİNİK BİR KZIM OLSUN"

2021 yılında pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren ünlü isim, "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna, "Bakın ilk defa söyleyeceğim şu an, hiç yoktu aslında aklımda. Düşünmeye başladım sanırım. Annem izlerse çok kızıcak çünkü acayip torun sahibi olmayı istiyor. Eskiden 'hayır' diyordum ama belki de o kafaya girdim sayılır. Bir tane küçük, kendim gibi ufak tefek bir kızım olursa artık istiyorum" yanıtını verdi.

Ece Seçkin: Vücudunun fotoğraflarını gönderenler bile oldu