Cadde Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var'

Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var'

08.12.2023 - 12:07 | Son Güncellenme:

Bir dönem dizi oyunculuğu da yapan modacı Ece Sükan'ın adı geçtiğimiz aylarda Çağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışmıştı. 46 yaşındaki güzel, son olarak Karaköy'de gizemli bir beyefendi ile objektflere yansıdı.

Ece Sükan panik oldu Sen gelme, gazeteciler var

Oyuncu ve stilist Ece Sükan'ın, Duygu Sarışın'la yedi yıllık ilişkisine nokta koyan, kendisinden 14 yaş küçük Çağatay Ulusoy'la yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Geçtiğimiz nisan ayında Bensu Soral, birlikte rol aldıkları dizinin setinin ardından Rıza Kocaoğlu ile eğlenmeye gitmişti. Bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikiliye, Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy da eşlik etmişti. Ünlü oyuncular, gecenin sonunda Arnavutköy'de Ece Sükan’ın evine gitmişti.

Ece Sükan panik oldu Sen gelme, gazeteciler var

Binadan içeriye ilk Ece Sükan girmişti. Sükan’ın ardından Çağatay Ulusoy ve Rıza Kocaoğlu da koşar adımlarla binaya girerek, soruları yanıtsız bırakmıştı.

"SIRADAN BİR ARKADAŞ GEZMESİ"

Tüm bunların ardından Çağatay Ulusoy, "Bir projede birlikte çalıştık. Ece Hanım'la daha eski bir tanışıklığımız var aslında. Sıradan bir arkadaş gezmesiydi, yanlış bir şekilde dile getirdiler. Altında bir şey aranacak bir durum yok bence. Bizi birlikte görebilirsiniz, altında bir şey aranmasın lütfen" açıklamasını yapmıştı.

Ece Sükan panik oldu Sen gelme, gazeteciler var

Haberin Devamı

ECE SÜKAN'DAN UYARI

Ece Sükan, önce gün Karaköy The Peninsula Otel'in merdivenlerinde görüntülendi. Gizemli arkadaşı ile birlikte dışarı çıkacağı sırada basın mensuplarını fark eden ünlü isim, "Sen gelme, gazeteciler var" diyerek, yanındaki kişiye uyarıda bulundu.

Ece Sükan panik oldu Sen gelme, gazeteciler var

KAPI KENARINA SAKLANDI!

Basın mensuplarına görüntü vermek istemeyen ünlü ismin arkadaşı, kapı kenarına saklansa da başarılı olamadı.

Ece Sükan panik oldu Sen gelme, gazeteciler var